Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Targi Motoryzacyjne - Ptak Expo 24-25.01.2015 (Poszukiwane Motocykle Na Wystawę)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

flm_1421281337__targi-moto.jpg

Drodzy forumowicze,

Pilnie poszukiwani są motocykliści, którzy chcieliby pomóc w promocji FŁM i "pożyczą" Swoje motocykle na wystawę, a właściwie imprezę pt. Targi Motoryzacyjne w hali Ptak Expo pod Łodzią - więcej o samej imprezie przeczytacie tutaj.

Część motocykli jest już zatwierdzona, ale mimo wszystko założenie jest takie, aby te 10 maszyn stało w sobotę i niedzielę (24-25.01.2014 w godzinach 10-18). Co prawda targi trwają już od środy 24 stycznia, ale nie mamy w tygodniu jak zająć się opieką przywiezionych maszyn stąd decyzja o samym weekendzie.

W każdym razie pytanie czy są takie osoby, które mają motocykl, który się nie rozsypuje i nie cieknie z niego olej i mógłby o własnych siłach przetransportować jednoślad do Rzgowa w sobotę rano i odebrać w niedzielę wieczorem? Jeśli takowych nie ma ze względu na brak busa, przyczepki itp., to kto byłby w ogóle chętny oddać motocykl na w/w datę weekendową jeśli załatwię transport w obie strony? Motocykle będą przez cały okres trwania targów stały w ogrzewanej hali, nie będą odpalane, ani "przesiadywane" co chwilę przez ludzi, ponieważ ogrodzimy je barierką prawdopodobnie. 

Jaki jest cel udziału FŁM w takich targach? Najprościej ujmując: dostaliśmy zaproszenie, więc warto je wykorzystać, ponieważ w przyszłościowych działaniach możemy prężniej działać mając wsparcie dyrekcji Ptak Expo, Ptak Outlet i całego centrum, które organizuje też wybory Miss czy inne eventy na skalę międzynarodową. Najlepszym dowodem na to, że warto jest akcja MotoMikołaje 2014 w Ptaku Outlet. Takiej okazji do promocji forum grzech nie wykorzystać, a tu chodzi o dobro wszystkich forumowiczów - imprezy, konkursy itd.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Ja tak czy inaczej cały dzień będę... jeśli 0°C lub powyżej do dojadę sam. Jeśli nie to liczę na busa :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Ja mógłbym swój użyć,tylko stoi w garażu w pod Zdunska Wola i nie mam go jak ściągnąć ;/

Opublikowano

jak będzie sucho to mogę podjechać motocyklem bo i tak jadę do ptaka :smile:

Opublikowano

jak będzie sucho to mogę podjechać motocyklem bo i tak jadę do ptaka

Tylko tutaj nie chodzi o to, aby motocykl postawić na 2-3h podczas robienia przy okazji zakupów, tylko potrzebujemy motocykl na cały dzień, a najlepiej cały weekend ;)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

ja pracuję w ptaku i mam niedaleko więc jeśli będzie pilnowany to może sobie stać, a jeśli nikt na niego nie będzie wsiadał to w ogóle nie widzę przeszkód, tylko że nie chce mi się pakować go na busa bo aktualnie stoi w Pabianicach i nie mam żadnych uchwytów żeby bezpiecznie go przewieźć;/

Opublikowano

Jedyny problem to transport, motocykl jest 25km  od Łodzi, no i waga 400kg.

Opublikowano

Ja swoją SV-kę też chętnie wystawię :smile:

Opublikowano

Ja mogę wystawić Yamaszkę i/lub Kawe a o V-Storma sie dopytam jak wszystkie 3 to 1 pojadę 2 na busa :smile: Dam odpowiedź do wieczorka :smile:

Opublikowano

Cebra z kawa też zawsze pomogą jeśli będzie taka potrzeba. W końcu mają już doświadczenie w modelingu :P

Opublikowano

Prezes jak będziesz potrzebował busa to wal śmiało. Coś się wymyśli. ;)

Opublikowano

Jak by było sucho i nie -10,

to mógłbym trochę odświeżyć maszynę i przyjechać...

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

Ile motocykli jest już pewnych że będą?

Opublikowano

Mój motocykl się raczej nie nada... ale mam służbowe doplo. 2 metry kipa z mocowaniami na pasy itp. Zgłaszam chęć pomocy w transporcie, jesli ktoś pomoże bo nie mam podestu i doświadczenia w mocowaniu. Nieodpłatnie ku chawle FŁM.

...

Opublikowano (edytowane)

Ja mogę podstawic na weekend Suzuki GSR 600. Więc rezerwuje miejsce .

Edytowane przez Kapsel (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mój Gixer jest chętny :P z tym, że potrzebuje transportu :P

Opublikowano

Mój bandzior lubi takie tematy, jak by był potrzebny to dajcie znać ;)

Opublikowano

Mogę postawić yamahe fz 6 fazer s2 gt 

Opublikowano

Jak zawsze coś fajnego to moto daleko. Mogę pożyczyć przyczepkę do transportu motocykla. Dla Forumowiczów za tak zwane dziękuję i nie zepsucie.

Jak coś to śmiało pytać przez PRV

Opublikowano

Chętnie udostępnię swoją sv-kę na targi. Z transportem nie będzie problemu, bo do Ptak EXPO mam rzut beretem

Opublikowano

Lista użytkowników, którym potwierdzam udział w targach ze swoim motocyklem:

1. @Aidekk (kwestia dogadania się z transportem)

2. @Czarny (kwestia dogadania się z transportem)

3. @kwinto (własny transport)

4. @Pan Bombel (własny transport)

5. @fuksik96 (własny transport)

6. @carusek (kwestia dogadania się z transportem)

7. @Nico (2-3 moto + kwestia dogadania się z transportem)

8. @Kapsel (kwestia dogadania się z transportem)

@Mario (do potwierdzenia)

@chylon (do potwierdzenia)

Reszcie osób na ten moment muszę podziękować, gdyż motocykle znajdują się zbyt daleko miejsca docelowego. Jeśli są jeszcze jacyś chętni, aby własnym transportem dowieźć maszynę proszę o zgłoszenia!  :riding:

---------

Pytanie kluczowe jeszcze ile mamy pasów do transportu? Jakieś 4-6 sztuk mam w firmie, ale byłoby pięknie, gdyby znalazło się ich więcej bo nie wyrobimy ;) + czy ktoś dysponuje najazdem? Bo mając jedną sztukę się zabijemy (wysłałem do partnerskich firm forumowych info w tej sprawie). 

Pomoc w transporcie: @Kwaśna, @Rogal, , @Toschie, @tomahouk

Opublikowano

W sumie swoje moto też moge zabrać.

Opublikowano

nie do końca na temat ale nasz bolid z polibudy też będzie można spotkać w weekend na targach  :laugh2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...