Skocz do zawartości

Naprawa Zmywarki

szerszung

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy mamy na forum jakiegoś spec od naprawy zmywarek albo możecie kogoś polecić?

Ostatnio na oglądałem się trochę programu usterka i boję się trochę dzwonić po ogłoszeniach z gazety😂

A jesteś w stanie wstępnie zdiagnozować co się popsuło? Jak się zmywarka popsuja u mnie, to po wystawieniu na OLX.pl telefony się nie urywały... po 10 latach użytkowania zmywarka poszła za niemałe pieniądze w jeden dzień z uszkodzonym panelem  ;)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

jeśli padł ci programator a zmywarka ma już swoje lata to uwierz mi że nie opłaca się robić, do mojego siemensa gościu krzyknął ok 550 zł za programator a nowe zmywarki można za 700 kupic

Wydaje mi się, że to nie programator tylko może jakiś przekaźnik program rusza zaczyna pobierać wodę a później się zawiesza ...
Wytargam ja w przyszły weekend do garażu i zrobię sprawdzian jeszcze raz ...
Dzięki za pomoc.

Ja mialem problem z indesitem. Jak pracowala to jakby ziemniaki do pralki wrzucil.

Przyszedl spec i za 30 zl zdiagnozowal, ze padla pompa pobierajaca i myjaca (to jest jedna i ta sama pompa).

Stwierdzil, ze nowa z grzalka, ktore wg niego sa nierozlaczne to wydatek 600 zl.

Na allegro znalazlem pompy za 199 do 260 zl. Na ul. Legionow kupilem za 227 zl, grzalke daje sie odlaczy i zalozyc na nowa, pompe zainstalowalem sam i jak na razie chodzi.

Radze wiec zdiagnozowac awarie, poszerac w necie i dopiero zdecydowac co dalej.

Pomijam juz fakt, ze moja zmywarka padla rowniuto rok po dwuletniej gwarancji.

Spróbuj wykonać reset, miałem dobrego speca ale od starych whirpooli niestety telefon był naklejony na zmywarce której juz niemam. Ale dzieki gościowi za małe pieniadze pochodziła 20 lat

:P