l.pietraszek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam serdecznie, Na wiosnę planuję zakup jednośladu - skutera Kymco Agility City 125 i miło by było jakby znalazła się jakaś dobra dusza, która ( oczywiście odpłatnie ) zgodzi się ze mną współdzielić wiatę parkingową strzeżoną w mojej okolicy. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam, Łukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.pietraszek Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Witam serdecznie, Na wiosnę planuję zakup jednośladu - skutera Kymco Agility City 125 i miło by było jakby znalazła się jakaś dobra dusza, która ( oczywiście odpłatnie ) zgodzi się ze mną współdzielić wiatę parkingową strzeżoną w mojej okolicy. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam, Łukasz Witam ponownie, Wiosna się zbliża, na zakup moto jestem umówiony w sobotę. W związku z zaistniałymi okolicznościami ponawiam swoją prośbę Czy ma ktoś może w mojej okolicy pół wiaty na parkingu strzeżonym do odstąpienia ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź od jakiejś dobrej duszy. Łukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi