Tomala SV Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Przedstawiam swoją Suzi, którą niedawno nabyłem od pewnej dziewczyny z Pabianic. Zdjęcia nie powalają, ale na tę chwilę tylko tel. mam do dyspozycji. Mając chwilę zabrałem się za przygotowanie "dzidy" do sezonu Silnik prawie ogarnięty(wtryski, zawory, filtr, świece) Jeszcze zostaje do wymiany olej z filtrem i płyn chłodniczy Nie mam pojęcia czym i w jakich ilościach poprzednia właścicielka smarowała łańcuch Dobra konserwacja to podstawa Ok. 3h męczyłem się z wyczyszczeniem wahacza, osłony zębatki, łańcuchem, kołem i wszystkiego wokół. Miejcami warstwa smaru/brudu miała kilka mm :/ Jeszcze tylko wymienię łożyska i felgi idą do malowania na czarny połysk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jak już masz przód w górze to wyjmij, rozbierz przednie zawieszenie, wyczysć, wymień olej i będziesz miał jeszcze jedną sprawę z głowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dokładnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kolejna SV i to jeszcze 1000 - super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Piękny motocykl. Oby służył. Sam miałem brać SV ale 650 lecz wyszło co innego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ładna "Zuzia"! W negliżu też nieźle wygląda . Gratki! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 wyglądać to ona dopiero będzie jak ją doprowadzę...(1,5 roku stała) ale dzięki Macie rację, przejrzę jeszcze przednie zawieszenie. Jak wszystko, to wszystko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Świetna maszyna w oryginalnym kolorze, ale poprzednia właścicielka to "zakonserwowała" ten łańcuch konkretnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ruda to na pewno gorąca !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A co to za sprzęt się kryje pod plandeką? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Aaa to buggy taka druga zabawka w teren, ew. driftu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Gratuluję ładnie, świeżo się prezentuje na zdjęciach podoba mi się to zadziorne tylne światło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Elegancko też śmigałem sv naprawdę dobry sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Może poprzednia właścicielka kupiła smar w castoramie i pędzlem smarowała Fajna maszyna!!! uwielbiam dźwięk tego silnika Dopieścisz ją, do wiosny bedzię igła. Dobry masz pomysł z felgami na czarno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ruda lata jak szalona... cudna jest no i "fałka" ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 łoo.. zaje***ta ! a jak musi dudnić ! 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 dźwięk V powala śliczna 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ładna ja też niedawno kupiłem sv ale 650. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Aaa to buggy taka druga zabawka w teren, ew. driftu ,miałem okazję zobaczyć tą zabawkę chyba na shellu jakoś w sezonie , fajnie leciała bokiem jeśli to tak bo może ktoś jeszcze ma taką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jeżeli mowa o Shellu w Chechle możliwe że to kolega jezdził, ja tam tylko tankowałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jeżeli mowa o Shellu w Chechle możliwe że to kolega jezdził, ja tam tylko tankowałem no dokładnie tam , fajna maszyna chętnie bym się tym bzyknął 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 no dokładnie tam , fajna maszyna chętnie bym się tym bzyknął W sezonie może pomyślę nad małym spotem dla forumowiczów gdzieś na torze offroad (Łask, Chechło) zobaczę ile będzie chętnych. Tylko z drugiej strony czy każdy będzie umiał tym jeździć i nic nie uszkodzi na jakimś drzewie Chyba że od znajomego wypożyczę 2-os, zobaczym... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 W sezonie może pomyślę nad małym spotem dla forumowiczów gdzieś na torze offroad (Łask, Chechło) zobaczę ile będzie chętnych. Tylko z drugiej strony czy każdy będzie umiał tym jeździć i nic nie uszkodzi na jakimś drzewie Chyba że od znajomego wypożyczę 2-os, zobaczym... Znakomity pomysł, pisze się, a pojadę wszystkim co ma silnik kierownice i kola 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Znakomity pomysł, pisze się, a pojadę wszystkim co ma silnik kierownice i kola to ja też się piszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 ps. z rudą SV1000 kojarzy mi się ten utworek: nawet w słowach jest "stań mi" czego oczywiście nie życzę (podczas jazdy na rudej oczywiście - jakkolwiek to brzmi) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi