Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Grupowe Zakupy Xlmoto - Outlet Świąteczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W oferce www.xlmoto.pl można znaleźć obecnie sporo ciekawych rzeczy w dobrych cenach. Sam kupiłbym rękawice na lato przecenione z 200 na 49zł. Jednymy minus to droga przesyłka - 39 zł. Może ktoś jest zainteresowany wspólnymi zakupami? Powyżej 250 zł - wysyłka jest za free.

Jeśli ktoś coś sobie znajdzie i ma ochotę to dajcie znać na priv. Szczegóły do dogadania.

Opublikowano

No ja sobie jedną rzecz upatrzyłem. Jak coś, będziemy w kontakcie

Opublikowano

Mnie też bardzo spodobały się rękawiczki... chętnie dołącze.
Znam Cię osobiście, więc nie widzę problemu żeby przelac Ci kaskę i podać co mi się podoba a jak przesyłka przyjdzie to mogę podjechać i odebrać.

...

Opublikowano

Ja bym kupił handbary zielone przecenione z 179 na 49 zł.

Opublikowano

Ustaliłeś coś ???

Opublikowano

Dobra moja propozycja jest taka - chciałbym zamówić to do wtorku.

Jak ktoś jest zainteresowany podaje e-mail do mnie: a.jaszczak@redwinedp.com - wyślijcie z linkiem co chcecie.

Z tymi z którymi się znamy - podam numer konta i będę czekał na kasę. Zamówienie będzie można odebrać ode mnie:
1) Widzew - dom

2) Bałuty - praca

Akurat i z Lansem i z Rogalem się znamy, więc ja mogę za Was wyłożyć kasę i rozliczymy się w gotówce. Dajcie znać chłopaki.

Opublikowano

wysłalem maila

Opublikowano

Dobra czekam na zgłoszenia do jutra do godz. 11-00. Jak nie to zamawiamy dla Tych co wysłali do mnie e-mial i koniec.

Opublikowano

Kur.... spóźniłem się :sad2: Napisałem Ci maila!

...

Opublikowano

Dobra zamówiłem dla 3 osob.

- ja

- Lans

- Rogal.

Paczka wyjdzie do nas jutro. Dam znać jak dotrze.