mdfimage Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam jeśli posiada ktoś do "oddania" za przysłowiowy 6-pak starą lodówke, stare (działające) elektronarzędzia i monitor komputerowy (kineskopowy kloc lub nowszy) to proszę pisać P.S. urządzam malutki warsztacik na własne potrzeby i potrzebuje "wszelakiego" wyposażenia (lampy przemysłowe itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jak będę w domu na święta to może Ci przywiozę monitor. Są chyba ze 2 u mnie w domu, 15 i 17 calowy Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ja mam kartę tv winfast tv 2000 i kartę muzyczna sb live 5.1, które za dobre piwka oddam ale to chyba się tobie nie przyda W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Aidekk chętnie przyjme te 2 monitorki , kiedy będziesz w domu to podjade i odbiore? jaquzie tego winfasta też chętnie zabiore a tą sb live 5.1 to raczej nie potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Aidekk chętnie przyjme te 2 monitorki , kiedy będziesz w domu to podjade i odbiore?Wątpię, że będę miał miejsce by przywieźć oba. Zobaczymy. Tak czy inaczej 28 wracam od rodziny więc dam znać Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ok to czekam, w takim razie weź ten który jest sprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ok już wszystko mam dzieki za oferowanie ale narazie zdobyłem monitor już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi