Nico Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Z okazji że rodzinka motocyklowa to się pochwalę W ostatni sezon zrobiliśmy wiele tras Ojciec nawet na spocie się nie kiedy pojawił albo blokował drogi samochodem Zacznijmy od mojego ulubionego: -Husqvarna 610 SM. Wydech Leo Vince wszystko inne seria, byłem raz na spocie 2007r. 9 tysięcy km. Kupiony w salonie -Suzuki V-Strom 650 2006r. Seryjne bez zmian 11 tysięcy km. Kupiony w salonie Był na spocie chyba z 4/5 razy -Yamaha YZ 250 2T 10 Motogodzin po ogólnym remoncie silnika 2008r. Przyjemna maszyna ucieka z pod d*py ;D Bardzo zrywna Wspaniała w teren -Yamaha YZF-R125 4T !Na wiosnę sprzedaż! Mój drugi motocykl bardzo fajna maszynka Przeróbka na 180cc !Wydech! 2008r. 32 tysięcy km. Lusterka Carbon Malowanie czarna perła Moduł i mapy zapłonu -Derbi Senda 50 2T !Na wiosnę sprzedaż! Moje początki. Seryjne 2005r. 7 tysięcy km. Parę wywrotek Parę zdjęć nie wszystkie maszyny widać proszę o wybaczenie postaram się zrobić jaką sesje do końca tygodnia i dodać parę maszyn z dzieciństwa Kawa w innym temacie już została pokazana Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Nico (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Imponujące! Musisz mieć duuużo miejsca na ten cały sprzęt Pozazdrościć kolekcji. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 No z czego V-Storm jest off limits Oczko ojca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 YZF 250 to 4-suw (a właściwe YZ 250F). Ty masz YZ 250 (bez literki F w nazwie) Pozdrawiam! 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Bzyq racja myślałem wtedy pewnie o 125cc jak pisałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Widzę, że już poprawiłeś A czemu wszystkie moto na włoskich blachach?Ta Husqa kozacka, chociaż nie jestem entuzjastą supermoto 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 A bo jestem pół włochem - pół polakiem. Tatuś włoch Mama polka Wychowany we włoszech i przeprowadzka do polski jakieś 5 lat temu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Niezła kolekcja, Huska fajna. Ale żeby z Włoch do Polski... Ja bym chętnie wyemigrował właśnie tam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zaje*ista stajnia !!! Jeszcze tylko jakiegoś litrowego sporta brakuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi