JAREK-XJR Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 W pracowni krawieckiej w moim ośrodku odkopaliśmy stary overlock rumuński METALOTECHNIKA (lub zbliżona nazwa), chcielibyśmy podarować go jednej z byłych wychowanek ale brakuje przy nim dolnego chwytacza. Czy ktoś z branży (mam nadzieję, że są tu takowi) mógłby pomóc w znalezieniu? Może zna się na tyle, że wie, iż od innego by pasował taki chwytacz? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabis Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 w Łodzi jest firma OWERLOCK przy ul. Zamkniętej 1 myślę, że Tobie pomogą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmadzia Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) to firma mojego wujka , moge podpytac jak bedzie potrzeba Edytowane 17 Grudnia 2014 przez maciekmadzia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 To jeśli możesz to podpytaj. Z góry dziękuję. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi