Gleba Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Potrzebuję gazownika do podłączenia kuchenki gazowo-elektrycznej. Na piątek(12.12) wieczór 17-19Jest to dość pilna sprawa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Szukaj po gazetach/necie jeśli chodzi o nową kuchenkę, bo podłączanie samemu wiąże się z brakiem gwarancji ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Wiem,sądziłam ze ktoś od nas zna temat i by pomógł odpłatnie oczywiście.Cały dzień będę wypatrywać chętnych z uprawnieniami,jak nie to poszukam w gazetach.Dzięki Zidus za podrzucenie pomysłu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jaka ulica. Może pomogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Rysownicza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 trochę mi nie po drodze, ale co tam. mogę podjechać. proszę o tel to ustalimy szczegóły. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi