drozdzu126p Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Więc chciałem przedstawić swój pojazd. Kupiłem go w październiku 2010r. z 220zł, ale dołożyłem do niego ponad 2 razy więcej. Na razie wygląda, jak wygląda. Mi silnik 150cm3 i około 8-10KM i tłumik przelotowy 150% (ucieka przy głowicy ). Ma nabite z 8500km, w tym przeze mnie ok 250km. W najbliższym czasie szykuje się po pierwsze wymiana uszczelniaczy, wymiana kapcia z tyłu (powietrze ucieka) i odzyskanie ładowania. Oto fotki: To są zdjęcia z konća maja, ale oprócz tego, ze doszły lusterka, nic się nie zmieniła. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ciekawe jak to jeździ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdzu126p Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Lata to ładnie, blat (80km/h) zamyka na 200-250m. Pali ok 3,5l na stówkę po mieście. Jak jechałem po Łodzi, to prawie wszyscy się na mnie tak dziwnie patrzyli (jak ma wygar z wydechu jak chooper, to nic dziwnego). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 chyba kupie na miasto coś takigosą takie z litrem ? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi