boszka3 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Świetnie to wygląda 0 Cytuj Życie to wieczne ryzyko. Śmierć jest dużo prostsza.
Wojtas Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 15 Czerwca 2017 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Boras Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dnia 2 grudnia 2014 o 17:55, Sikora napisał: Za miesiąc 18-stka i z tej okazji chciałabym zrobić delikatny tatuaż na żebrach związany z motocyklami. Jakieś pomysły? Wygoogluj sobie oststnią sesję 2017 z Bradem Pittem dla magazynu GQ. Na ramieniu wg. mnie ma za***isty tatuaż motocykla. Osobiście uważąm, że jest wiele ciekawych pomysłów ale musisz odpowiednio szukać inspiracji... nie wzorów tatuaży (bo tak znajdziesz jakieś gówna), a fajnych grafik lub oldschoolowych plakatów. I nie oszczędzaj, idz do dobrego studia..... Ja zacząłem tauaże dopiero w wieku 39lat, wiesz dlaczego... ??? Bo przez ten długi czas słuchałem pieprzenia innych ludzi co mają na ten temat do powiedzenia. Teraz dopiero mam to w d*pie. Pozdrawiam LwG. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Niezły odkop Post z przed prawie 3 lat 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi