boszka3 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Świetnie to wygląda 0 Cytuj Życie to wieczne ryzyko. Śmierć jest dużo prostsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 15 Czerwca 2017 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dnia 2 grudnia 2014 o 17:55, Sikora napisał: Za miesiąc 18-stka i z tej okazji chciałabym zrobić delikatny tatuaż na żebrach związany z motocyklami. Jakieś pomysły? Wygoogluj sobie oststnią sesję 2017 z Bradem Pittem dla magazynu GQ. Na ramieniu wg. mnie ma za***isty tatuaż motocykla. Osobiście uważąm, że jest wiele ciekawych pomysłów ale musisz odpowiednio szukać inspiracji... nie wzorów tatuaży (bo tak znajdziesz jakieś gówna), a fajnych grafik lub oldschoolowych plakatów. I nie oszczędzaj, idz do dobrego studia..... Ja zacząłem tauaże dopiero w wieku 39lat, wiesz dlaczego... ??? Bo przez ten długi czas słuchałem pieprzenia innych ludzi co mają na ten temat do powiedzenia. Teraz dopiero mam to w d*pie. Pozdrawiam LwG. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Niezły odkop Post z przed prawie 3 lat 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi