Sikora Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Za miesiąc 18-stka i z tej okazji chciałabym zrobić delikatny tatuaż na żebrach związany z motocyklami. Jakieś pomysły? 0 Cytuj
chylon Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Napisz do Jorimy fajne tatuaże robi jest na forum 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Lord Vader Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jakieś pomysły? Nie rób 3 Cytuj
Sikora Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dlaczego? To naprawdę przemyślana decyzja... Nad tatuażem związanym z pasją myślałam 7 lat, więc na pewno nie będę żałowała, jeśli o to chodzi. 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lord Vader Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dlaczego? ...bo to nie stroi To naprawdę przemyślana decyzja w tym wieku mało która decyzja jest przemyślana 5 Cytuj
Aidekk Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tatuaż dopóki nie zrobisz go na twarzy czy w jakims innym super widocznym miejscu nie szpeci i jeśli masz ochotę to rób. Tak jak już zostało napisane - @Jorima na pewno stanie na wysokości zadania. 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rogal Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dziewczyna z tatuażem... Fuj. (Eee, Gleba, jeśli to czytasz, to nie do Ciebie, ty jesteś poziom wyżej ) 1 Cytuj ...
Mr.B Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Vader ma rację. Zastanów się dobrze. I faktycznie porozmawiaj z kimś o rysunku i miejscu gdzie ma być. Ładny tatuaż to duży tatuaż. Mały wygląda jak znamię... A jeśli duży - to warto się dobrze zastanowić gdzie ten pierwszy i... następne. Bo nie znam takiej osoby, która poprzestałaby na pierwszym. 1 Cytuj
jaquzie Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak zrobi sobie tatuaż FJR'y albo GoldWinga, będzie duży, bo te moto male nie są Chyba, że jakas 125ccm 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
LAFAY Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dobrze gadają chłopaki, ja też zacząłem kolo 20ki, teraz już miejsca nie mam za bardzo, kilka bym zmienił.... Ale większość raczej dobrze przemyślane 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mała Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) dziewczyna nie pyta czy zrobić tatuaż czy nie, to jej decyzja. więc jak macie jakiś pomysł co można wytatuować związanego z motocyklami to podpowiedzcie a nie pitolicie, że będzie żałować, szpecić itp. najwyżej będzie płakać za parę lat przez nieprzemyślane decyzje Nad tatuażem związanym z pasją myślałam 7 lat, więc na pewno nie będę żałowała, jeśli o to chodzi. a swoją drogą to podziwiam, że zastanawiałaś się nad tatuażem w wieku 11 lat i pasjonowałaś się motocyklami i tu masz jeszcze temat o tatuażach ludzi z forum http://motocykle-lodz.pl/topic/722-tatua%C5%BCe-nasze-innych-rozmowy-zdj%C4%99cia/?hl=tatua%C5%BCe Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Mała (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj
Lord Vader Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 dziewczyna nie pyta czy zrobić tatuaż czy nie, to jej decyzja. więc jak macie jakiś pomysł co można wytatuować związanego z motocyklami to podpowiedzcie a nie pitolicie Skoro tak to proponuję np na czole (żebra są oklepane) wielkie K jak Kawasaki. Myślę, że dość czytelny i identyfikujący symbol a jak coś to zawsze grzywką można zasłonić. 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jezu ale w czym problem chce to niech robi, jedni lubią tatuaże a inni jebnąć browara co wieczór czy są przez to gorsi ? sam mam tatuaż i zaraz bede miał następny bo to lubie i robie to dla siebie a nie dla lajka czy podziwu innych. Szczerze to mam wyj... na to co inni mówią 8 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
chylon Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Słuchaj co nie którzy będą Cię tu opitalać ja uważam że jeżeli masz takie marzenie to je spełnij a czy będziesz żałowała czy nie to okaże się po tem . Ja sam chciałbym mieć tatuaż ale nie mam tyle odwagi żeby go zrobić . Ja myślę abyś zrobiła i potem się nim pochwal na forum . Powodzenia. 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Thebestof78 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Vader sprzedał moto i marudzi a tak serio to uważaj z robieniem tatuażu w widocznym miejscu nie wiesz kim będziesz w życiu a niestety tatuaże często w pracy przeszkadzają więc lepiej jak nie wystają spod białego kołnierzyka czy rękawa co do wyboru to sama musisz wybrać coś indywidualnego dla siebie, ważnego i takiego, które będzie z założenia na kilka ładnych lat 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Lusia Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Vader sprzedał moto i marudzi marudzi i to strasznie gorzej niż baba też mi się marzy tatu ale tak jak chylon nie mam odwagi 1 Cytuj
Lord Vader Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Vader sprzedał moto i marudzi TAK ! właśnie tak jest no ale cóż...zmiany, zmiany marudzi i to strasznie gorzej niż baba Dziękuję za słowa uznania, to dla mnie wielki komplement. Nie miałem pojęcia, że kiedyś osiągnę tak wysoki level 0 Cytuj
Gleba Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dziewczyna z tatuażem... Fuj. (Eee, Gleba, jeśli to czytasz, to nie do Ciebie, ty jesteś poziom wyżej ) Tak wyszło że przeczytałam.. Długo myślałam nad tatuażem ,jak już wiedziałam co chcę to szukałam odpowiedniego miejsca,tak żebym za kilka lat nie żałować,następnie patrzyłam po tatuażystach,zasięgałam opinii co i jak,byłam nawet kilka razy na dziaraniu kogoś i po pół roku zastanawiania się czy na pewno tu i to i w końcu zrobiłam pierwszy. Na drugi zdecydowałam się dużo szybciej,jak tylko zobaczyłam wzór od razu wiedziałam że chcę ten i gdzie go chcę i już wiedziałam kto będzie mnie tatuował. Jak lubisz rób.Dla mnie super,że jesteś na tyle odważna i kreatywna by to zrobić Co do tematyki motocyklowej,sama chciałabym znaleźć coś odpowiedniego dla siebie,szukałam i kiepsko jest z delikatnymi wzorami motocyklowymi.Proponuję w tym wypadku odrobinę własnej wyobraźni ruszyć i sama może coś zaprojektujesz dla siebie? 0 Cytuj
Rogal Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Tak wyszło że przeczytałam.. Po prostu nie chciałem nikogo urazić. Mam na myśli to, że każdy ma swój gust. Jedni lubią blondynki inni lubią brunetki. Dla mnie dziewczyna z tatuażami jest nieatrakcyjna dla kogo innego to coś WOW. Wniosek jest taki, że jeśli nie miałem nic do powiedzenia w temacie (miejsce i wzór by doradzić) to nie powinienem był się wypowiadać. Sry i powodzenia koleżanko z doborem wzoru 0 Cytuj ...
jaquzie Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 a jakby tak nagrać dźwięk motocykla/wydechu i go sobie wytatuować? https://www.facebook.com/mashable/videos/10155211714449705/ fajny, innowacyjny pomysł nie? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
crazyy Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Na filmie dość zabawne, ale niebezpiecznie się zbliżamy do kinowej fikcji gdzie to bohaterzy mają tatuaż, w którym są zapisane wszystkie informacje o nich nie uważasz....? Ja jestem owłosiony jak małpa z dziar nici bo jak będzie wyglądać wygolony placyk w lesie? Niektórzy to mają od urodzenia przejebane 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 dla mnie to wygląda to tak jak swojego czasu apki typu rentgen dłoni d*py i czego tam jeszcze, kompletna lipa, tatuaż to tylko skala dźwięku a nie same dźwięki, czyli wygląda to tak że w apce nagrywasz sobie co chcesz, potem wizualizator robi z tego obrazek ścieżki który możesz sobie wydrukować i to wszystko, delikatnie mówiąc tandeta w ch*j 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Rekomendowane odpowiedzi