Adam Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Siema. Wszystkie fora prawojazdowe są zawalone opłaconymi opiniami więc pytam tutaj - w końcu dawca dawcy nie oszuka Korzystając z zimowej nudy chce sobie machnąć prawko na C. Poszukuję jakiejś sprawdzonej szkoły, najlepiej posiadającej auto identyczne z tym na egzaminie (Man TGL 12240), ale chętnie wysłucham też opinii o innych. Zależy mi też, żeby byli do dogadania. Nie przeżyję ustalania jazd co 2 tygodnie z jakimś waginosceptycznym burakiem w biurze. Zrobiłem już przegląd intermetu i w oko wpadł mi GRYGLAS. Ktoś coś wie? Robił tam prawko? Pił z nimi? Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Adam (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
ErR Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Też podpinam się pod to pytanie. Akurat jestem w trakcie poszukiwania szkoły na kurs C. a szkoła Wota ? 1 Cytuj
Dann Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Ja robilem A i C w tomaszowie maz. W bisie. I polecam szybkie terminy ,wytlumaczą pokażą zdane bez problemowo... posiadali 2 many ..jak robilem 2 lata temu..maja swój plac manewrowy..nauczyciele spoko ..wszystko idzie sie doggadac bez problemowo... Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
malyanio Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ja robiłem parę lat temu u Gryglasa. W zeszłym roku doszkalający - swiadectwo kwalifikacji. Fajna ekipa - przystępne ceny. POLECAM 0 Cytuj
boromir Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Koledzy Adamie i Roland-zie moja opinia powinna Was zainteresować gdyż C robiłem w 2013 roku i tak się złożyło że w Auto szkole Gryglas i Wota. A Oto mój test Gryglas - robiłem Autobus w 2012 poszło gładko - Autobus identyczny z Egzaminacyjnym - jako chyba jedyni mieli wtedy . C - 2 Many - z czego jeden Czarny jest hmmm delikatnie mówiąc podobny - Niebieski idealny taki sam jak na Egz. Natomiast nie wiem czy jeszcze jeździ Star - w 2013 było losowanie , na egzaminie jeździły 2 samochody Man i Star - niestety Gryglas Stara nie posiadał takiego jak na egzaminie,Co do uczenia Z calym Szacunkiem Instruktorzy fajni i sympatyczni ale nie o spotkanie Towarzyskie chodzi Wjeżdżasz na plac a oni zadają ćwiczenie raz pokarzą i do kanciapy , czasem , czasem zerkając i czasem pomagając- zapomnij o trkiach - sam się musisz nauczyć. Wota - z uwagi na to że przejechałem egzamin na Starze poszedłem dokupić jazdy u Woty o zdziwienie instruktor cały czas na placu w samochodzie , cały czas uczy i koryguje, cały czas pomaga - nawet sam mówi triki jak zdać tzn gdzie patrzeć na obrysówke - Co do Nauki sami oceńcie czy lepiej dochodzić na błędach czy lepiej jak pomorze zdać i na co patrzeć . Subiektywna ocena - mnie do szczęścia brakuje naczep i Motocykla na pewno poszedłbym do Woty , chyba że do naszego Klubowego Kolegi Natomiast TAXI polecam Bajon-a. Mam na dzieje że pomogłem pozdro. Aha moja obserwacja dotyczy 2013 roku może coś się zmieniło wiem że u Gryglasa flota została bez zmian bo często mnie autka mijają. Co do świadectwa kwalifikacji znam temat - też tak uważam .... ale sorry co do nauki - jak płacę to chce żeby instruktor siedział w aucie i na bieżąco korygował błędy a nie spotkanie Towarzyskie uskuteczniał z innymi instruktorami Edytowane 2 Grudnia 2014 przez boromir (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę
Bzyq Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) W 2005 robiłem C (wcześniej też A i B ) a w tym roku szkolenie okresowe u Woty. Teorię prowadził i nadal prowadzi pan Pajor, fajny gość, bardzo życiowy Ma ogromną wiedzę z zakresu przepisów a przy okazji zna też różne kruczki i triki prawne które przydają się w późniejszej jeździe zawodowej.Jazdy na C miałem z panem Piotrem Chutnikiem (to nie błąd ortograficzny, tak się pisze ) i szczerze mogę go polecić. Wiem, że nadal tam pracuje.Miałem też jakieś okazyjne jazdy z innymi instruktorami ale pan Piotr jest bezkonkurencyjny. Tłumaczy wszystko do skutku a czasem sam siada za stery i "pokazuje i objaśnia". Nie żałuję ani jednej godziny przejeżdżonej z tym instruktorem czego nie mogę powiedzieć o innych (już tam nie pracują z tego co się zorientowałem).Egzamin zdałem za pierwszym razem i jeżdżę zawodowo do dziś.Co do biura to miła obsługa, wszystko do dogadania. Jazdy ustala się bezpośrednio z instruktorem, pracują też w soboty. Jeśli zależy Ci na szybkim wyjeżdżeniu godzin musisz się liczyć ze zmianami instruktorów a to raczej nie jest dobre bo każdy ma swoje wizje. Pan Piotr jest dość oblegany więc czas trwania kursu może się trochę rozciągnąć ale mimo wszystko warto. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Bzyq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/
spoki Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Ja prawko Kat. C robiłem u WOTY, dawno, dawno, dawno, dawno jeszcze w czasie studiów.Z instruktorów u WOTY polecam Pana Piotra Chutnika.motoTomasz jest instruktorem kat A,B i C uderzaj do niego do auto szkoły TURBO w Pabianicach. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez spoki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
boromir Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Koledzy właśnie Pan Chutnik doszkalał mnie na Starze - przedmówcy mówią prawdę Gość JEST REWELACYJNY ! 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę
Zyygy Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 Panowie i Panie, potrzebne C+E. Co polecicie w 2018 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 Autoszkoła Expert ma chyba jakieś dofinansowania z unii. Ja robiłem u Gryglasa, aczkolwiek tu niektórzy instruktorzy mają specyficzne podejście do kursanta😜 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zapraszam do Turbo mamy możliwość załatwienia kursu z dofinansowaniem.Dwie kategorie czyli c i Ce za 1200zł minus koszt badań 350zł czyli koszt dwóch kategorii to wydatek 850zł . Szczegóły pod telefonem 733 907 707 0 Cytuj
ErR Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Jakby była taka oferta w 2014 jak szukałem to pewnie bym się skusił bo już wcześniej robiłem u Was A. A macie dofinansowanie na samo C+E ? Bo C mam już zrobione ... 1 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Tak samo CE tez mamy i kwalifikacje i kategorie A za 600 zł też 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dnia 9.10.2018 o 08:20, Lesiu94 napisał: Autoszkoła Expert ma chyba jakieś dofinansowania z unii. Ja robiłem u Gryglasa, aczkolwiek tu niektórzy instruktorzy mają specyficzne podejście do kursanta😜 Wejdź na naszą stronę i zapoznaj się z ofertą: www.szkoleniaexpert.com.pl 0 Cytuj
ErR Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, OSK TURBO Pabianice napisał: Tak samo CE tez mamy i kwalifikacje i kategorie A za 600 zł też Do kiedy taka oferta? Rozumiem, że nie ma różnicy czy firma cyz osoba prywatna ? Napisałem priv. Edytowane 27 Grudnia 2018 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Buziak Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Dnia 27.12.2018 o 13:19, OSK TURBO Pabianice napisał: Zapraszam do Turbo mamy możliwość załatwienia kursu z dofinansowaniem.Dwie kategorie czyli c i Ce za 1200zł minus koszt badań 350zł czyli koszt dwóch kategorii to wydatek 850zł . Szczegóły pod telefonem 504 222 585 O i to jest ciekawa opcja chyba i ja się skusze 1 Cytuj
Nowy74 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Lesiu94 delikatnie ująłeś ten opis o Gryglasie hahahaha , Też miałeś szarpanie za rękaw i wyzwiska po pierwszych 2 godz na mieście za byle przewinienie ? 😆 Dnia 9.10.2018 o 08:20, Lesiu94 napisał: Autoszkoła Expert ma chyba jakieś dofinansowania z unii. Ja robiłem u Gryglasa, aczkolwiek tu niektórzy instruktorzy mają specyficzne podejście do kursanta😜 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 17 godzin temu, Nowy74 napisał: Lesiu94 delikatnie ująłeś ten opis o Gryglasie hahahaha , Też miałeś szarpanie za rękaw i wyzwiska po pierwszych 2 godz na mieście za byle przewinienie ? 😆 Aż tak to nie😂 chodziło mi o olewcze podejście, facebooki i inne ważniejsze rzeczy od patrzenia co się robi😉 aczkolwiek pomóc pomogli, zdałem szybko c i ce 0 Cytuj
Nowy74 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Lesiu94 delikatnie ująłeś ten opis o Gryglasie hahahaha , Też miałeś szarpanie za rękaw i wyzwiska po pierwszych 2 godz na mieście za byle przewinienie ? 😆 Dnia 9.10.2018 o 08:20, Lesiu94 napisał: Autoszkoła Expert ma chyba jakieś dofinansowania z unii. Ja robiłem u Gryglasa, aczkolwiek tu niektórzy instruktorzy mają specyficzne podejście do kursanta😜 0 Cytuj
Nowy74 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 A uchyl rąbka tajemnicy po której godz jazd płynnie operowałeś biegami na mieście ? 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Dnia 28.02.2019 o 19:13, Nowy74 napisał: A uchyl rąbka tajemnicy po której godz jazd płynnie operowałeś biegami na mieście ? Nie pamiętam😉 prawko robiłem już dobrych kilka lat temu😉 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi