Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Suzuki Gsxf 600 "jajko"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A o to mój sprzęcik :biggrin: Jeszcze na starych blachach, obecnie już stoi na łódzkich :smile:

post-4285-0-46125100-1417205265_thumb.jpg

post-4285-0-63807600-1417205270_thumb.jpg

post-4285-0-93374200-1417205282_thumb.jpg

post-4285-0-08915700-1417205431_thumb.jpg

post-4285-0-59814300-1417205486_thumb.jpg

Opublikowano

Piękny ten niebieściuchny kolorek. Niech służy, szerokości, przyczepności i bezawaryjności!

Opublikowano

Kolejne JAJO na forum  :biggrin: nawet gumka na szybie się uchowała, szacun :smile:

Gratuluję zakupu i nic tylko do wiosny!!

Opublikowano

Prawie jak moje :smile: Jak się szyba spisuje?

Opublikowano

Co do spisywania się szyby to dam znać na wiosnę z własnych doświadczeń, bo za dużo nim nie przejechałem. Zakupiony na jesieni dokładnie to w listopadzie zanim odebrałem prawo jazdy ;p Kolega wracał z warszawy na nim po autostradzie to mówił że jak się trochę pochylić to wiatru w ogóle nie czuć. Ja przejechałem raptem parę kilometrów z umiarkowanymi prędkościami i wtedy wiatr nie przeszkadzał :smile:

Do wiosny zostało mi już tylko wymienić olej w lagach i w silniku i będzie można śmigać :biggrin:

Opublikowano

Prawie jak moje :smile: Jak się szyba spisuje?

Janus zdaje się że masz nawet takie same crashpady jak ja :biggrin: Czyżby z forum od lewego? ;p

Opublikowano

Nieźle utrzymane. I sądząc po oponach to chyba emeryt jeździł. ;)

Opublikowano

Opony w zasadzie po jednym krótkim sezonie i to jeszcze na gwarancji :biggrin: zrobione na nich raptem niespełna 6tys. km i to w wolnym tempie :P Poprzedni właściciel kupił ten motocykl po około 15 latach przerwy od motocykli więc nie szalał :smile:

Opublikowano

Guzik, moje nie z forum, znajomy mi robił te crashpady :smile:

Opublikowano

A jak na żywo te Crashe od Lewmichala? Dają radę. Sam się zastanawiam, czy u siebie nie zamontować. Widziałem ten wątek na forum gsx-f

Opublikowano

A jak na żywo te Crashe od Lewmichala? Dają radę. Sam się zastanawiam, czy u siebie nie zamontować. Widziałem ten wątek na forum gsx-f

Jak będzie jakaś ładniejsza pogoda to możemy się jakoś ustawić na chwilę to sobie zobaczysz. Według mnie powinny się spisać. Co prawda nie musiałem ich jeszcze sprawdzać i mam nadzieje że nigdy nie będę musiał ale jeśli nie trafisz w jakiś krawężnik jak będziesz się ślizgał to powinno być OK.

Na forum chłopaki zamieścili parę fotek po szlifach i powiem szczerze że byłem zdziwiony że tak małe uszkodzenia.

Opublikowano

Jakbyś chciał crashpady jeszcze, to też mogę załatwić, z różnymi kształtami.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Póki co nie potrzebuję i mam nadzieje że nie będą używane ale na wszelki wypadek zapamiętam, dzięki :smile:

Opublikowano

Jakbyś chciał crashpady jeszcze, to też mogę załatwić, z różnymi kształtami.

Hej! Piszesz o crashpadach do jajka? Wiesz gdzie można dostać jakieś?