Skocz do zawartości

Fuel Shark – Reduktor Spalania Paliwa W Samochodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reduktor(1).png

Reduktor spalania paliwa Fuel Shark – rewolucyjne urządzenie, które zdobywa coraz większą popularność na całym świecie i jest już hitem w Stanach Zjednoczonych.

Wyjątkowo prosta obsługa – wystarczy podłączyć reduktor pod gniazdo zapalniczki samochodowej, aby oszczędzać nawet do 20% paliwa!

Jak to działa – współczesne auta naszpikowane są elektroniką, której gwałtowne skoki napięcia przyczyniają się do zwiększenia spalania – urządzenie stabilizuje te skoki napięcia, co w efekcie przekłada się na zmniejszenie spalania paliwa.

Efekty działania:
zmniejszenie spalania paliwa
redukcja emisji spalin
zwiększenie mocy silnika
wydłużenie czasu pracy akumulatora

Nie mogłem się powstrzymać, stosujecie Fuel Shark ?   :laugh2:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

:biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

Będzie trzeba w moto gniazdo zapalniczki założyć, żeby móc to zastosować.

Ale ludzie wszystko kupią - niestety jak to mówi mój znajomy barany są po to by je strzyc. 

Opublikowano

O widzę ze kolega tez to używa, zaj....bite cudo, nie mam co prawda wejścia zapalniczki w moto, ale wrzuciłem w wydech, efekt, spalanie o połowę mniejsze

...oleju trochę bierze ale naprawdę warto, polecam hehe

Opublikowano

Trochę mi tu zajeżdża magnetyzerami, które to swego czasu jak się pojawiły dość dokładnie śledziłem i czytałem opinie na ich temat. Okazało się, że to wielkie g**no a opinie i certyfikaty nadrukowane w firmach "Krzak", tu spodziewam się czegoś podobnego  :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Reklama dźwignią handlu ;)

Ale nie wierzę że ludzie dają się nabierać i kupują ten badziew...

Z drugiej strony kiedyś spojrzałem na listę kupujących wyżej wspomniane magnetyzery.. setki kupujacych.

Ludziom chyba wystarcza sama świadomość tego że mają jakieś pseudo ograniczniki spalania i jeżdżą niby taniej.

Ciekaw jestem czy instalacje wodorowe coś dają. W internetach nie ma zbyt wiele info na ten temat.

Sam raczej bym tego nie założył, spalanie mojego traktora tdi mnie zadowala. :smile:

Opublikowano

Działa tak jak lekarstwa dla mnie , jak mam receptę to już zdrowieje

Opublikowano

taaa... wymyśliłem lepszy patent...

specjalna podeszwa miękko dociskająca pedał gazu minimalizuje gwałtowne wciskanie gazu przez co spada zużycie paliwa

pajace w USA łykną wszystko... będę bogaty!

Opublikowano (edytowane)

PD nie wiem czy to ważne ale jak ktoś na manualu jeździ to wpływa to też na gwałtowne wciskanie hamulca :P

Edytowane przez PIT (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ciekaw jestem czy instalacje wodorowe coś dają. W internetach nie ma zbyt wiele info na ten temat.

Jest na tym jakiś zysk i generalnie sens posiadać też jest. Auto bardzo wykorzystuje akumulator, bo prąd potrzebny do wytworzenia wodoru jest duży... 10-20A. Niestety ilość wytworzonego wodoru nie jest duża, aczkolwiek ponoć jakiś zysk jest (w zależności od ustawienia instalacji albo dodatkowa moc, albo oszczędność spalania). Trochę śledziłem temat (tak jak i magnetyzery) bo lubię nowinki i zanim cokolwiek kupię to lubię wiedzieć co to i z czym się je. Musiałby się wypowiedzieć ktoś z wiedza mechaniczną...

Tutaj filmik od gościa z Łodzi - zawsze można się skontaktować i niech użytkownik Ci powie co i jak :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...