Suchy-wolk Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Reduktor spalania paliwa Fuel Shark – rewolucyjne urządzenie, które zdobywa coraz większą popularność na całym świecie i jest już hitem w Stanach Zjednoczonych.Wyjątkowo prosta obsługa – wystarczy podłączyć reduktor pod gniazdo zapalniczki samochodowej, aby oszczędzać nawet do 20% paliwa!Jak to działa – współczesne auta naszpikowane są elektroniką, której gwałtowne skoki napięcia przyczyniają się do zwiększenia spalania – urządzenie stabilizuje te skoki napięcia, co w efekcie przekłada się na zmniejszenie spalania paliwa.Efekty działania:zmniejszenie spalania paliwaredukcja emisji spalinzwiększenie mocy silnikawydłużenie czasu pracy akumulatora Nie mogłem się powstrzymać, stosujecie Fuel Shark ? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
PIT Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Będzie trzeba w moto gniazdo zapalniczki założyć, żeby móc to zastosować. Ale ludzie wszystko kupią - niestety jak to mówi mój znajomy barany są po to by je strzyc. 0 Cytuj
LAFAY Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 O widzę ze kolega tez to używa, zaj....bite cudo, nie mam co prawda wejścia zapalniczki w moto, ale wrzuciłem w wydech, efekt, spalanie o połowę mniejsze ...oleju trochę bierze ale naprawdę warto, polecam hehe 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Trochę mi tu zajeżdża magnetyzerami, które to swego czasu jak się pojawiły dość dokładnie śledziłem i czytałem opinie na ich temat. Okazało się, że to wielkie g**no a opinie i certyfikaty nadrukowane w firmach "Krzak", tu spodziewam się czegoś podobnego 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Czupryn Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Reklama dźwignią handlu Ale nie wierzę że ludzie dają się nabierać i kupują ten badziew... Z drugiej strony kiedyś spojrzałem na listę kupujących wyżej wspomniane magnetyzery.. setki kupujacych. Ludziom chyba wystarcza sama świadomość tego że mają jakieś pseudo ograniczniki spalania i jeżdżą niby taniej. Ciekaw jestem czy instalacje wodorowe coś dają. W internetach nie ma zbyt wiele info na ten temat. Sam raczej bym tego nie założył, spalanie mojego traktora tdi mnie zadowala. 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Działa tak jak lekarstwa dla mnie , jak mam receptę to już zdrowieje 2 Cytuj
ErR Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) ja mam 3 gniazdka w samochodzie i mam 3 fuel sharki ! spalanie zmalało o 60% polecam ! Edytowane 27 Listopada 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Piotr Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 taaa... wymyśliłem lepszy patent... specjalna podeszwa miękko dociskająca pedał gazu minimalizuje gwałtowne wciskanie gazu przez co spada zużycie paliwa pajace w USA łykną wszystko... będę bogaty! 1 Cytuj
PIT Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) PD nie wiem czy to ważne ale jak ktoś na manualu jeździ to wpływa to też na gwałtowne wciskanie hamulca Edytowane 27 Listopada 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Ciekaw jestem czy instalacje wodorowe coś dają. W internetach nie ma zbyt wiele info na ten temat. Jest na tym jakiś zysk i generalnie sens posiadać też jest. Auto bardzo wykorzystuje akumulator, bo prąd potrzebny do wytworzenia wodoru jest duży... 10-20A. Niestety ilość wytworzonego wodoru nie jest duża, aczkolwiek ponoć jakiś zysk jest (w zależności od ustawienia instalacji albo dodatkowa moc, albo oszczędność spalania). Trochę śledziłem temat (tak jak i magnetyzery) bo lubię nowinki i zanim cokolwiek kupię to lubię wiedzieć co to i z czym się je. Musiałby się wypowiedzieć ktoś z wiedza mechaniczną... Tutaj filmik od gościa z Łodzi - zawsze można się skontaktować i niech użytkownik Ci powie co i jak 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Gość henry1125 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Polecam zobaczyć. Testują nawet coś podobnego ! Edytowane 27 Listopada 2014 przez henry1125 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi