arteklik Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Cześć, mam pytanie do znawców modelu. Czy rzuca się coś niepokojącego w oczy przy tej ofercie. Mam zamiar jechać z mechanikiem i dokładnie przyjrzeć się sztuce, ale chętnie przyjmę jakieś sugestie. http://otomoto.pl/honda-cbr-600-rr-2008-r-salon-zamiana-na-busa-M4185156.html Dziękuję i pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Widać po oponach, że jakiś cipuś jeździł. Pomogłem troche? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Widać po oponach, że jakiś cipuś jeździł. Pomogłem troche? Pomogłeś Widzę, że nie ma stopmgripów, crashpadów więc raczej jeżdżona turystycznie lub po bułki do sklepu. Bardziej chodziło mi o to żeby ktoś kto zna model wychwycił jakieś nieoryginalne części. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Obejrzałem kilkakrotnie, porównałem z malowaniem z tego rocznika na rynek europejski i wstępnie po fotach nie ma się do czego przyczepić 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dzięki za spojrzenie. Mi też wydaje się, że malowanie oryginalne. Więc nie pozostaje nic innego jak brać mechanika i przyjrzeć się tej sztuce z bliska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi