RobsonLDZ Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam Poszukuję butów na motorek pod turystykę/enduro. Jedyny problem to taki że jest to rozmiar 50. Ma ktoś może jakieś info gdzie w łodzi lub okolicach można zdobyć takie rozmiary. Dodam tylko że na zamówienie koszta są masakryczne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Poczekaj do najbliższego bazaru na św Teresy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Najbliższy to chyba nie będzie na Teresy tylko na politechniki. . Tam powinieneś coś znaleźć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 dobrze wiedzieć, nawet lepiej w mojej ocenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonLDZ Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 dzięki za info. jeśli ma ktoś jeszcze jakieś pomysły czekam na propozycję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonLDZ Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 po sprawie. kupiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelnext22 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) To może teraz ja zapytam kierownik 197cm około 90 kg szuka: Spodnie na sporta coś tanio na początek Gdzie? Całe szczęście buty potszebujemy małe więc nie ma problemu 48-49 Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez pawelnext22 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasko90 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 po sprawie. kupiłem Dasz znać gdzie ? Mam podobny problem, rozmiar 48, ostatnio na moto bazarku większość sprzedawców przecząco kiwało głową i mówili, że będzie ciężko coś znaleźć w rozsądnej cenie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobsonLDZ Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Dasz znać gdzie ? Mam podobny problem, rozmiar 48, ostatnio na moto bazarku większość sprzedawców przecząco kiwało głową i mówili, że będzie ciężko coś znaleźć w rozsądnej cenie . To prawda w rozsadnej cenie takie rozmiary tylko allegro ale wiadomo jak nie przymierzysz to lipa. Ja kupiłem SMX6 w wolfie za 750zł. Drogo ale już mnie denerwowało szukanie od kilku miesiecy i postanowiłem wydać tyle i mieć spokój na kilka lat. Jeśli chodzi o rozmiary 48-49 to w wolfie spokojnie znajdziesz spoko buty w dobrej cenie. W przedziale 300-500 jest kilka fajnych propozycji.. a nawet jeśli nie będzie na miejscu to na zamówienie ściągają w 1 dzień. To może teraz ja zapytam kierownik 197cm około 90 kg szuka: Spodnie na sporta coś tanio na początek Gdzie? Całe szczęście buty potszebujemy małe więc nie ma problemu 48-49 WOLF albo MotorWings napewno cos znajdziesz dla siebie Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez RobsonLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi