RobsonLDZ Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam Poszukuję butów na motorek pod turystykę/enduro. Jedyny problem to taki że jest to rozmiar 50. Ma ktoś może jakieś info gdzie w łodzi lub okolicach można zdobyć takie rozmiary. Dodam tylko że na zamówienie koszta są masakryczne. 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Poczekaj do najbliższego bazaru na św Teresy. 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Najbliższy to chyba nie będzie na Teresy tylko na politechniki. . Tam powinieneś coś znaleźć 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 dobrze wiedzieć, nawet lepiej w mojej ocenie 0 Cytuj
RobsonLDZ Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 dzięki za info. jeśli ma ktoś jeszcze jakieś pomysły czekam na propozycję. 0 Cytuj
RobsonLDZ Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 po sprawie. kupiłem 0 Cytuj
pawelnext22 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) To może teraz ja zapytam kierownik 197cm około 90 kg szuka: Spodnie na sporta coś tanio na początek Gdzie? Całe szczęście buty potszebujemy małe więc nie ma problemu 48-49 Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez pawelnext22 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
adasko90 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 po sprawie. kupiłem Dasz znać gdzie ? Mam podobny problem, rozmiar 48, ostatnio na moto bazarku większość sprzedawców przecząco kiwało głową i mówili, że będzie ciężko coś znaleźć w rozsądnej cenie . 0 Cytuj
RobsonLDZ Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Dasz znać gdzie ? Mam podobny problem, rozmiar 48, ostatnio na moto bazarku większość sprzedawców przecząco kiwało głową i mówili, że będzie ciężko coś znaleźć w rozsądnej cenie . To prawda w rozsadnej cenie takie rozmiary tylko allegro ale wiadomo jak nie przymierzysz to lipa. Ja kupiłem SMX6 w wolfie za 750zł. Drogo ale już mnie denerwowało szukanie od kilku miesiecy i postanowiłem wydać tyle i mieć spokój na kilka lat. Jeśli chodzi o rozmiary 48-49 to w wolfie spokojnie znajdziesz spoko buty w dobrej cenie. W przedziale 300-500 jest kilka fajnych propozycji.. a nawet jeśli nie będzie na miejscu to na zamówienie ściągają w 1 dzień. To może teraz ja zapytam kierownik 197cm około 90 kg szuka: Spodnie na sporta coś tanio na początek Gdzie? Całe szczęście buty potszebujemy małe więc nie ma problemu 48-49 WOLF albo MotorWings napewno cos znajdziesz dla siebie Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez RobsonLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi