mdfimage Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam potrzebuje zmienić masę mojego samochodu w dowodzie o "parę" kilogramów. Czy ktoś w łodzi ma takie uprawnienia (najlepiej jakiś motocyklista) ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Cześć Nie jestem ekspertem ale jeśli chodzi o zmianę masy w dowodzie rej. w moim przykładzie przyczepy to z mety mnie ostudzili kazali brać rzeczoznawców etc.... Nawet nie jestem w stanie wymienić wszystkich schodów. Proponuję zadzwonić do okręgowej stacji kontroli na pewno wszystko wyjaśnią dokładnie. NA pewno wiem że nie jest to hopppp - tym bardziej że już Panie w okienku na Smugowej ciężko będzie im pojąć o co chodzi. Oczywiście nie ubliżając im. Nie sądzę że ITD będzie miało okurat ochotę ważenia choć zależy jaki to samochód Pozdrawiam choć nie pomogłem polecam dopytać się bo nie jest to łatwo i na pewno wymaga mnóstwo papierków. 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi