Banita666 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Potrzebuję kupić , pożyczyć szpilki srebrne rozmiar 35 Zapomniałem dodać z zakrytymi palcami You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 no ja mam taką nogę...ale,ale po co Ci??! srebrnych nie mam,czarne jak cuś 1.facet pyta o szpilki-wtf?2.srebrne?!?! A tak poważnie to idź/idźcie do Centro tam dostaniecie 35. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Banita cały czas pamiętałam o Twojej córce i znalazłam przez przypadek takie coś http://deezee.pl/obuwie_damskie/szpilki/szpilki_miss_classy_silver_glitter_high_heels.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dzięki ale tam są rozmiary od 36 córka potrzebuje 35 You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi