Sikora Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Na wstępie chciałam przeprosić za źle wybrany dział, ale nie mam pojęcia gdzie o tym napisać. Jak zapewne wiecie, Radomsko jest małym miastem. Pomyślałam, że zbiorę podpisy mieszkańców, którzy chcą, aby taki zlot się odbył tylko mam pewne wątpliwości... Nie wiem czy jest sens starać się o zorganizowanie zlotu w tak małym mieście ? Czekam na Wasze opinie. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam CBR900 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 sens jest,w malych miastach czesto jest lepiej jak w wiekszych,ja sie pisze i przyjade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikora Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 I właśnie takie odpowiedzi motywują mnie do działania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Po co jakiekolwiek podpisy mieszkańców? Większość i tak nie przyjdzie = będą przeciwko, bo i potrzeby nie będą widzieć. Jeśli nie będzie to kolejne spotkanie pod Kościołem i parada motocyklami gotująca silniki, to jest szansa na pozytywny odzew. 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi