Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam na imię Adam. Wiek 36 lat i powoli rośnie :riding: Pochodzę z Koluszek, ale od 5 lat mieszkam w Andrespolu. Motocyklami interesowałem się od małego. Przygoda zaczęła się od Jawki 50 wyciągiętej sąsiadowi ze stodoły. Z każdym przejechanym kilometrem apetyt na pojemność i moc rosły, idąc w parze z nabywanymi umiejętnościami. I tak przez moje ręce kolejno przewinęły się WSK 175, Jawa 350, Suzuki Gs 500, dwie CBR 1000F, Kawa ZZR 1200 a od kilku lat, spełnienie marzeń, Yamaha FJR 1300.pozdrawiam i do zobaczenia na trasieFranzzz

Opublikowano

Witamy serdecznie w naszym gronie. Piękna maszyna - zapraszam do zaprezentowania jej w odpowiednim dziale :smile:

Opublikowano

Cześć ;) moja ulubiona kochana F4 na drogę jak do Stuntu! jest mmmmmoooooooooocccccccc ;))

Opublikowano

Witam, witam - jak odnalazłeś FŁM? :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

FŁM odnalazłem zupełnie przypadkowo wyszukując bodajże śląskie forum motocyklistówpzdrFranzzz

Opublikowano

Witam kolege z pobliskiej miejscowosci :smile: Ja mieszkam na Janówce :smile:

Opublikowano

witamy . nia dość że imiennik , to jeszcze rówieśnik . do zobaczenia na drodze

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

Powitać...

128330.png
Opublikowano

witam! FJR 1300 fajny sprzęt !!!

Opublikowano

Powitać :smile:

LwG!!!