Lans Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Kolejne zielone KAWASAKI w mojej stajni Pojazd stworzony przez samego szatana KAWASAKI KX 250 2t 2005r Edytowane 22 Listopada 2014 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Frager Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 Czy to nie czasem Ciebie spotkałem... jak się nie mylę 11 listopada w okolicach Łagiewnik ? Ja byłem na Husabergu 550 a kumpel na 450 Gadaliśmy chwile 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Bzyq Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Ze screenshota wnioskuję, że kolega na KX początkujący w offroadzie Rękawice się zgadzają z powyższymi zdjęciami P.S. Frager, jeszcze nie ustawiłeś tego handbara od pamiętnej soboty? P.S.2 Lans, jak jutro chętny na spacer po okolicy to ok. 11 "idę pojeździć" więc wal na priv/gg/kom. Mamy do siebie niedaleko. Edytowane 22 Listopada 2014 przez Bzyq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/
Lans Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 Czy to nie czasem Ciebie spotkałem... jak się nie mylę 11 listopada w okolicach Łagiewnik ? Ja byłem na Husabergu 550 a kumpel na 450 Gadaliśmy chwile heh no to ze mną rozmawialiście, jednak świat jest mały:D Ze screenshota wnioskuję, że kolega na KX początkujący w offroadzie Rękawice się zgadzają z powyższymi zdjęciami Masz racje, dopiero co kupiłem maszynę i jeszcze kompletuję strój W offroadzie dopiero zaczynam i poskramiam bestie, aczkolwiek odrazu (pierwszego dnia po zakupie) miałem niezły chrzest, na żwirowni w nowosolnej 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi