Lans Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Kolejne zielone KAWASAKI w mojej stajni Pojazd stworzony przez samego szatana KAWASAKI KX 250 2t 2005r Edytowane 22 Listopada 2014 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Czy to nie czasem Ciebie spotkałem... jak się nie mylę 11 listopada w okolicach Łagiewnik ? Ja byłem na Husabergu 550 a kumpel na 450 Gadaliśmy chwile 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Ze screenshota wnioskuję, że kolega na KX początkujący w offroadzie Rękawice się zgadzają z powyższymi zdjęciami P.S. Frager, jeszcze nie ustawiłeś tego handbara od pamiętnej soboty? P.S.2 Lans, jak jutro chętny na spacer po okolicy to ok. 11 "idę pojeździć" więc wal na priv/gg/kom. Mamy do siebie niedaleko. Edytowane 22 Listopada 2014 przez Bzyq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Czy to nie czasem Ciebie spotkałem... jak się nie mylę 11 listopada w okolicach Łagiewnik ? Ja byłem na Husabergu 550 a kumpel na 450 Gadaliśmy chwile heh no to ze mną rozmawialiście, jednak świat jest mały:D Ze screenshota wnioskuję, że kolega na KX początkujący w offroadzie Rękawice się zgadzają z powyższymi zdjęciami Masz racje, dopiero co kupiłem maszynę i jeszcze kompletuję strój W offroadzie dopiero zaczynam i poskramiam bestie, aczkolwiek odrazu (pierwszego dnia po zakupie) miałem niezły chrzest, na żwirowni w nowosolnej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi