MOTORWINGS Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Informujemy, że nasz sklep został oficjalnym dealerem marki BARRACUDA. 215,- Wysokiej klasy gripy Racing o długości 120mm. Wykonane z gumy oraz aluminiumanodowanego na kolor złoty srebrny lub czarny. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings
shad Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 mam takie czarne w swoim moto haha 0 Cytuj
kulka Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 mam takie czarne w swoim moto haha nie wiem czemu miał służyć twój wpis napisz jak się sprawują a może wklej zdjęcie jak wyglądają na moto 0 Cytuj
Bogdan Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 nie wiem czemu miał służyć twój wpis napisz jak się sprawują a może wklej zdjęcie jak wyglądają na moto Bądź grzeczny bo dostaniesz klapsa 1 Cytuj
kulka Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 Bogdan nie obiecuj nie obiecuj Bądź grzeczny bo dostaniesz klapsa 0 Cytuj
shad Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 sprawują się bardzo dobrze i wyglądają rewelacyjnie śmigam w nich 2 sezon i jak na tą chwile są ok a oto foty jak to wygląda 1 Cytuj
kulka Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 No powiem Marcin, że rzeczywiście świetnie się prezentują! A nie są za twarde ? 0 Cytuj
shad Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 nie są twarde. moim zdaniem lepsze niż fabryczne no i wyglądają o niebo lepiej niż fabryczne. ja jestem mega zadowolony z nich 0 Cytuj
MOTORWINGS Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 Kierunkowskazy IDEA LED od Barracudy z możliwością wymiany insertów na inny kolor. Dostępne od ręki w sklepie Motorwings IDEA LED kierunkowskazy 225,- Pełna oferta akcesoriów BARRACUDA już dostępna na stronie Motorwings LINK Przypominamy również, że posiadaczom karty członkowskiej Forum Łódzkich Motocyklistów przysługuje 5% rabatu na akcesoria marki BARRACUDA 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings
Rekomendowane odpowiedzi