Konnes Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Siema Siema!!!!Świetnie, kolega z KNZ! W takim razie jest nas coraz więcej, aby jeździć na zloty forum razem z Kanzasu.....Pozdrawiam i do zobaczyska 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej...
Aidekk Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Hornecik moim zdaniem bardzo dobry wybór, ale wiadomo trzeba uważać bo bestia w nowej "budzie" ma 100 kuni, a w starej chyba 78 i mimo, że to nie RR i kunie grzeczne to i tak potrafi nie wybaczyć pomyłki. W każdym razie szerokiej drogi i do zobaczenia w sezonie. Pomarańczowo-czarna 250tka to ja 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Przemski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Siemanko 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
siwutek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 no eloo 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Rekomendowane odpowiedzi