Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Warsztat Samochodowy Godny Polecenia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze forum motocyklowe ale wiekszosc puszkami tez jezdzi. Macie jakis warsztat godny polecenia?? Pacjent ford scorpio a potrzeba mu wymienic poduszke skrzyni biegow, gumy stabilizatora i laczniki stabilizatora. Zrobil bym to sam ale kurna nie mam kanalu.

Opublikowano

Drewnowska 50. Bedzie Pan zadowolony.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Opublikowano

dzięki, podjadę jutro do Achmeda bo mam do niego z 3km więc idealnie pasuje :smile:

dzięki wielkie. oby terminów nie miał na za 2 miesiące 

Opublikowano

Albo do mnie na Plonową 8, "AR Auto"  :whistling:  Chyba masz najbliżej  ;)  Terminy z dnia na dzień. Jak masz części jutro coś pewnie podziałamy jak nie masz, też  ;)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

• 3 lata później...