mdfimage Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam poszukuję dobrej szkółki, która oferuję kurs na motocykle 125 czyli A1 i samochody lekkie B1. Zależy mi na dobrych instruktorach, którzy idealnie przygotują mnie do egzaminu Myślałem na Delta ale nie mają B1, co powiecie o Bajon? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja robiłem u Bajona, złego słowa nie powiem bo zdałem bez problemów. Co do lokalizacji przy Zielonej to ostatnio przejeżdżając ul. Zieloną zauważyłem, że lokal gdzie uczyli jest zamknięty oraz wisi ogłoszenie o jego wynajęciu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baran Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Może WOTA (w połączeniu z Deltą). Te dwie współpracują, a WOTA ma B1. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wota 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi