Piotr Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Zlecę wykonanie hydrografiki poniższych elementów - na razie tyle udało mi się odkręcić (jestem w trakcie demontażu pozostałych plastików). Jeden z plastików ma dziurę po gnieździe zapalniczki - to trzeba zaspawać. Oferty zawierające cenę oraz czas realizacji proszę zamieszczać w odpowiedzi do końca listopada br. Prace przewiduję w okresie zimowym. PS jeśli ktoś ma zaprzyjaźniony punkt, może im podesłać moje zapytanie ofertowe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 wpadaj do mnie kupimy folie, zrobimy flaszke i coś sie wymyśli 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 ha! roboty nie na 5 min 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 To kup 3 flaszki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Gdybym jednak zamiast hydrografiki wybrał tradycyjne malowanie to który zestaw kolorystyczny Wam się bardziej podoba? A. B. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 biała bardziej dostojna ale czarna zdecydowanie praktyczniejsza, chociaż jak szaleć to bierz białą 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Moim skromnym zdaniem wersja A ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 biała bardziej dostojna biała dama 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi