romarjo Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Witam wszystkich jestem z Tuszyna i śmigam maxi BURGMANEM 250 I mam nietypową prośbę zmarł nasz kolega Grzegorz Siniarski - BAZYL motocykle były jego drugim życiem. Pogrzeb odbędzie się 05.11.2014r o godzinie 14 w kościele Św.Krzysztofa w Tuszyn-Lesie.https://www.facebook...?type=1 Edytowane 3 Listopada 2014 przez romarjo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Siemka kolego. Temat o śmierci Bazyla jest już na forum, ale dzięki za przypomnienie. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi