Skocz do zawartości

Latawiec, Frisbee, Yo-Yo

Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

1DbJuai.png

Zostało mi trochę materiałów promocyjnych więc jeśli ktoś chce dla dziecka zabawkę swoich dziadków to zapraszam :smile:

G78MraB.jpg

JBwuub9.jpg

na stanie:
latawiec x 1
frisbee x 13
yo-yo x 11

ps frisbee nie nadaje się dla psa - wykonane jest z materiału oraz zawiera metalowy drut.

Ja też chcę :smile: jak kosmaty bierze latawca to poproszę dwie pozostałe :smile:

Mogę odebrać we wtorek

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

to ja chcę po dwie sztuki (frisee i yo-yo) i jak będzie ten latawiec to też go chętnie wezmę :smile:

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Latawiec, Boszszsz, pamiętam jak mi ojciec z cieniutkich listewek robił. Ogon z bibuły, wyważanie... Do tego szpulka szpagatu i na pole. :biggrin:  

A teraz... na forum można dostać, przez internet, plastikowy...  :P

A sami byście sie wzieli za robote i zrobili  :P  Integracja i zacieśnianie więzi z dzieckiem przy tym jest, a nie, licytują się jak na bazarku  :rolleyes:  

Edytowane przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

widzę, że latawiec cieszy się wzięciem, zorientuję się czy nie zalega gdzieś w pracy jeszcze jeden, a jeśli tak to będzie po jednym dla MaRRcin i Thebestof78

Integracja i zacieśnianie więzi z dzieckiem przy tym jest

dokładnie :cheers:

edit: niestety więcej latawców nie ma

to ja jutro jakoś w ciągu dnia odbiorę zabawki jeśli można :smile:

A sami byście sie wzieli za robote i zrobili  :P

jestem kiepska w robótkach ręcznych :P

A sami byście sie wzieli za robote i zrobili :P Integracja i zacieśnianie więzi z dzieckiem przy tym jest, a nie, licytują się jak na bazarku :rolleyes:

Heh, jasne, że tak było by najlepiej gdyby nie praca to człowiek by to ogarnął bez najmniejszych problemów ;)

oslonka przeciw sloneczna na boczną szybe do samochodu

konstrukcja i wykonanie podobne, jednak trochę za małe na zasłonkę - ale logo można odkleić i frisbee może służyć jako blenda - nie jeden fotograf brał i korzystał ;)

MaRRcin, skoro bardzo Ci zależy na latawcu dla małego to czeka dla Ciebie, a dla Marty zorganizuję coś z innych gadżetów w ramach pocieszenia bo niestety nie ma dodatkowego na stanie ;P

Nie wiem jak chcecie odebrać gratisy, ale jestem codziennie dostępny w centrum Łodzi (w miejscu dawnych spotkań czwartkowych) w godz ok 9-10 do 16-17 ew jeśli ktoś chce to jest szansa na spotkanie w Warszawie ale tam jestem różnie, ale za to czasem przez cały tydz. Ew. we Frankfurcie, ale to podobnie jak w stolicy - z tym bywa też różnie.

jutro odbiorę w tych godzinach :smile:

dam znać o której dokładnie

• Dodaj nową pozycję...