Baran Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Coś takiego znalazłem Obłożyć styropianem i jak znalazł na zimowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 W naszych warunkach pewnie ukradli by moto razem z szafką i fragmentem ściany do którego byłoby to przymocowane A tak na marginesie to podobno w głębokim PRLu już były u nas tego typu garaże. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 i nadal są: http://moto-box.pl/oferta/standard/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baran Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jest też coś takiego http://www.motomonster.com.pl/index.php/mototent-2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Zrobienie samemu stelaza z byle katawnika i zamowienie plandeki na wymiar wyjdzie pewnie z 5 razy taniej, no ale kto bogatemu zabroni... Szpan bedzie niemaly 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wszystko fajnie i takie patenty są generalnie super ale : koszt "balaszaka" na motocykl w Lodzi na zamówienie ni e przekracza 1000zl. Można zrobic sobie samemu z drewna i płyt OSB np. Ja takie rozwiąznie przetestowałem u siebie na parkingu i sprawdza sie w 100%, koszt to niecałe 600zł. attachment=3423:garaż.jpg] Lub można też wybudować coś takiego, jeden z patentów PRL-u http://motocykle.svasti.org/index.html?strona=http://motocykle.svasti.org/garaz.htm Też powinno nieźle działać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 patent z pe-er-elu mega fajny tylko nadal to musi stać na strzeżonym, bo tak jak pisze Trawa zaje...ukradli by razem ze ścianą pewnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 patent z pe-er-elu mega fajny tylko nadal to musi stać na strzeżonym, bo tak jak pisze Trawa zaje...ukradli by razem ze ścianą pewnie Też tak myśle. U mnie szefostwo parkingu nie dolicza nic za garaż wiec rozwiązanie się sprawdza. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Coś mi się przypomniało Tzw "szczęki z Górniaka" skoro na szerokość ma 85cm a na długość 2,1m to małe moto wejdzie. Zatem rozwiązanie na parking strzeżony jak znalazł koszt ok 400zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarekinga Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Gratuluję umiejętności "wjechania" w szczęki :biggrin: Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez yarekinga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dziekuję To chyba z doświadczenia wynika. W kilka szczęk już wjechałem Ale poważnie to dla chcącego nic trudnego. LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi