sorek Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 8.11.2014 kolega organizuje zakończenie sezonu tradycyjnym lisem. Impreza skierowana głównie pod enduro gdyż trasa praktyczne w całości poprowadzona jest offem. Długość trasy to ok 80 km jedziemy na tzw ślad. Na koniec ognisko i integracja. Są jacyś chętni? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A coś więcej szczegółów? Gdzie ta impreza, ile wpisowe, jakieś wymagania co do moto (przegląd, OC)? Jeśli nie będzie pincet kilometrów od Łodzi i start o 7:00 to bym się pisał Trza by DR przepalić po długim postoju 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Są chętni na ognisko i integrację Jakieś szczegóły??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ognisko w listopadzie to rzecz obowiązkowa przy takich imprezach Pytanie tylko czy będzie gdzie bezpiecznie odstawić auto z przyczepką + moto jakby kierownik przypadkiem "poszedł w tango"? ;] 1 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jeżeli byście planowali zakończenie trasy gdzieś w lesie, w okolicach Dłutowa, a konkretnie miedzy Dłutowem a Bełchatowem, to mam działkę 1400 m2. W szczerym polu w koło lasy możecie zrobic imprezę i zaparkować auta jak i moto. Działka pusta 2 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A coś więcej szczegółów? Gdzie ta impreza, ile wpisowe, jakieś wymagania co do moto (przegląd, OC)? Jeśli nie będzie pincet kilometrów od Łodzi i start o 7:00 to bym się pisał Zofiówka koło Tuszyna . Zbiórka ok 9:00 . Zrzutka po 50zł na pokryczie kosztów żarcia i organizacji ( wyżera na maxa nie tylko kawałek kiełbasy ). Każdy odpowiada sam za siebie i swoje czynu więc czy masz OC to tylko twoja sprawa. Jest miejsce gdzie można zostawić auto i nie martwić się czy zastaniemy je po powrocie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja bym chciala jak mi ktos enduraka pozyczy po ostatnich wywrotkach i stłuczonych gnatach akurat wroce do tego czasu juz do siebie 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jak się uda z moim przylotem 7 listopada do PL to 8 też biorę udział! 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 "Wyżera na maxa"- znaczy co, będzie dzik znad ognicha???? Dużo maszyn się zapowiada? Do tej jazdy na ślad to mondry gps potrzebny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jak się uda z moim przylotem 7 listopada do PL to 8 też biorę udział! na kołach będziesz leciał z Łodzi ? Jak tak to z której strony ? "Wyżera na maxa"- znaczy co, będzie dzik znad ognicha???? Dużo maszyn się zapowiada? Do tej jazdy na ślad to mondry gps potrzebny? nie lis któergo dogonimy zazwyczaj jest ok 40 maszyn żaden GPS ci się nie przyda , jazda na ślad jest bardzo sprawiedliwa bo nawet miejscowi którzy znają teren muszą się pilnować i starać jak wszyscy inni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Północna Strona Miasta! Radogoszcz! Najprawdopodobniej moto dotrze na przyczepce, gdybym startował na moto... i próbował dotrzeć do celu terenem, szutrowymi drogami to bym musiał chyba wyruszyć o jakiejś 6, kompletnie nie znam terenów na południe od Łodzi 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 dlatego pytam bo kolega będzie leciał z centrum Łodzi i ma obcykaną drogę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jeśli praca pozwoli to postaram się być.Jakieś szczegóły co do dojazdu? Mapka albo jakieś współrzędne chociaż? 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jak będziesz jechał główną drogą przez zofiowke ok 9:00-9:30 to na 100% znajdziesz całe stado Moto - wariatów nie sposób nie trafić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Pogoń Za Listem 8.11.2014 Ale to będzie list zwykły, priorytet czy polecony ?? :biggrin: 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 zależy od pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorek Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 He he pisałem z telefonu ale użytkownicy enduro wiedzieli co w trawie piszczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 I jak pogoń się udała?? mogę jedynie pozazdrościć... 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi