Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 06:22:15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8.11.2014 kolega organizuje zakończenie sezonu tradycyjnym lisem. Impreza skierowana głównie pod enduro gdyż trasa praktyczne w całości poprowadzona jest offem. Długość trasy to ok 80 km jedziemy na tzw ślad. Na koniec ognisko i integracja. Są jacyś chętni?

Opublikowano

A coś więcej szczegółów? Gdzie ta impreza, ile wpisowe, jakieś wymagania co do moto (przegląd, OC)? Jeśli nie będzie pincet kilometrów od Łodzi i start o 7:00 to bym się pisał :smile: Trza by DR przepalić po długim postoju :smile:

"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..."

http://bikepics.com/members/bzyq/

Opublikowano

Są chętni na ognisko i integrację :smile: 

Jakieś szczegóły??? 

Opublikowano

Ognisko w listopadzie to rzecz obowiązkowa przy takich imprezach :smile: Pytanie tylko czy będzie gdzie bezpiecznie odstawić auto z przyczepką + moto jakby kierownik przypadkiem "poszedł w tango"? ;]

Opublikowano

Jeżeli byście planowali zakończenie trasy gdzieś w lesie, w okolicach Dłutowa, a konkretnie miedzy Dłutowem a Bełchatowem, to mam działkę 1400 m2. W szczerym polu w koło lasy :smile: możecie zrobic imprezę i zaparkować auta jak i moto. Działka pusta :smile:

...

Opublikowano
  W dniu 28.10.2014 o 19:24, Bzyq napisał(a):

A coś więcej szczegółów? Gdzie ta impreza, ile wpisowe, jakieś wymagania co do moto (przegląd, OC)? Jeśli nie będzie pincet kilometrów od Łodzi i start o 7:00 to bym się pisał :smile:

Zofiówka koło Tuszyna . Zbiórka ok 9:00 . Zrzutka po 50zł na pokryczie kosztów żarcia i organizacji ( wyżera na maxa nie tylko kawałek kiełbasy :P ).

Każdy odpowiada sam za siebie i swoje czynu więc czy masz OC to tylko twoja sprawa. Jest miejsce gdzie można zostawić auto i nie martwić się czy zastaniemy je po powrocie .

Opublikowano

Ja bym chciala jak mi ktos enduraka pozyczy ;) po ostatnich wywrotkach i stłuczonych gnatach akurat wroce do tego czasu juz do siebie  :smile:

„Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”

Opublikowano

Jak się uda z moim przylotem 7 listopada do PL to 8 też biorę udział! 

you will never know me, you can only follow me.

Opublikowano

"Wyżera na maxa"- znaczy co, będzie dzik znad ognicha???? :decayed:  Dużo maszyn się zapowiada? Do tej jazdy na ślad to mondry gps potrzebny? :biggrin:

Opublikowano
  W dniu 31.10.2014 o 18:44, Frager napisał(a):

Jak się uda z moim przylotem 7 listopada do PL to 8 też biorę udział! 

na kołach będziesz leciał z Łodzi ? Jak tak to z której strony ?

W dniu 1.11.2014 o 18:15, Dawid Xrv napisał(a):

"Wyżera na maxa"- znaczy co, będzie dzik znad ognicha???? :decayed:  Dużo maszyn się zapowiada? Do tej jazdy na ślad to mondry gps potrzebny? :biggrin:

nie lis któergo dogonimy :P

zazwyczaj jest ok 40 maszyn

żaden GPS ci się nie przyda , jazda na ślad jest bardzo sprawiedliwa bo nawet miejscowi którzy znają teren muszą się pilnować i starać jak wszyscy inni

Opublikowano

Północna Strona Miasta! Radogoszcz! :smile: 

Najprawdopodobniej moto dotrze na przyczepce, gdybym startował na moto... i próbował dotrzeć do celu terenem, szutrowymi drogami to bym musiał chyba wyruszyć o jakiejś 6, kompletnie nie znam terenów na południe od Łodzi :biggrin: 

you will never know me, you can only follow me.

Opublikowano

dlatego pytam bo kolega będzie leciał z centrum Łodzi i ma obcykaną drogę

Opublikowano

Jeśli praca pozwoli to postaram się być.
Jakieś szczegóły co do dojazdu? Mapka albo jakieś współrzędne chociaż? :smile:

Opublikowano

Jak będziesz jechał główną drogą przez zofiowke ok 9:00-9:30 to na 100% znajdziesz całe stado Moto - wariatów nie sposób nie trafić

Opublikowano
  Cytat

Pogoń Za Listem 8.11.2014

Ale to będzie list zwykły, priorytet czy polecony ?? :biggrin: :biggrin: :biggrin:

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

He he pisałem z telefonu ale użytkownicy enduro wiedzieli co w trawie piszczy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak pogoń się udała?? mogę jedynie pozazdrościć...

„Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”