Skocz do zawartości

Kupował Ktoś W Sklepie Motocyklowy.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

mam pytanie: w Łodzi swoją siedzibę ma http://www.motocyklowy.pl  - korzystał ktoś? Zamówiłem tam raz kask i było w porządku ale tutaj jest mało do spieprzenia, więc w sumie trudno mi coś powiedzieć. Szybko wysłali i to było na plus.

teraz chcę kupić tam filtry do oleju i filtr do powietrza a także "wajchę" zmiany biegów i jeszcze kilka innych pierdół co w sumie da jakąś tam konkretną sumę i nie chciałbym ryzykować kasy w kosmos :smile: Ma ktoś jakieś doświadczenia? Allegro odpada, a tutaj już zaliczyłem dobry początek :smile: 

Jak widzicie jestem świeżak jeszcze i nie do końca znam wszystkie "najlepsze" i "najgorsze" miejsca - dlatego proszę o wyrozumiałość!

dzięki!

pozdrawiam

Klapens

motocyklowy.pl to sklep internetowy LibertyMotors z Dąbrowskiego o ile sie nie mylę.

w Liberty kupowałem, jakoś nie przypadli mi do gustu.. no i reklamacja - jak wiemy sklep ma 14 dni KALENDARZOWYCH na poinformowanie mnie o tym, co się z wadliwym towarem stanie. po około 5 tygodniach musiałem wykonać telefon żeby się łaskawie dowiedzieć czegoś, tłumaczenie że przecież mają 14 dni roboczych (jakby nie minęło już 25) i beznadziejna propozycja "ugody" (jeśli sprzedawca nie poinformował w wyznaczonym terminie należy się zwrot kasy - reklamacja automatycznie zostaje uznana za zasadną). propozycja Liberty - wyślą rękawiczki jeszcze raz na reklamację. Dodam, że alpinestars sp8 po niecałym sezonie użytkowania bez przygód i raczej bez jazd w deszczu.. po prostu materiał zaczął pękać i się rolować.

ponadto zamawiałem szybę do sharka s900 u nich - nie dość, że cena sporo wyższa niż w WolfMoto to jeszcze "taka sama szyba jak przy kupnie nowego kasku" okazała się szybą bez mocowania na pinlock - choć oryginalnie takie mocowanie jest. szkoda było mi nerwów żeby się tak wracać, mój błąd, bo nie sprawdziłem... byłem po prostu przekonany że taka jak w zestawie oznacza szybę identyczną.

załatwiam sprawę z rękawicami i omijam szerokim łukiem :smile:

natomiast części do moto - z braku wyboru zamawiałem tam łącznik ogona do yamahy (taki kwadratowy kawałek plastiku z tyłu, nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa) - czekałem około 1,5 tygodnia, kolor dopasowany po numerze ramy, wszystko był jak być powinno - z tym, że zamawiałem bezpośrednio na stanowisku yamahy, a nie tam gdzie mają ciuchy i całą resztę. 

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Mam ich za ścianą w redakcji, nie oszukają Cię bo znam pracowników ;) Kupowałem od nich sporo rzeczy, zawsze na czas. Z kartą forumową dostaniesz min.5% rabat - tutaj masz spis firm.

motocyklowy.pl to sklep internetowy LibertyMotors z Dąbrowskiego o ile sie nie mylę.

Zgadza się, siedziba znajduje się w tym samym budynku co Liberty, ale prowadzą ten sklep inni ludzie zupełnie niż Ci, których spotkasz w salonie. Dlatego polityka jest inna i reklamacje czy zwroty to także osobna działka.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• 3 lata później...