Jaro1975 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Szukam jakichkolwiek opinii na temat sprzedawcy CeBeeRek z Topoli Królewskiej. Może ktoś z Was miał z nim styczność, oglądał sprzedawane przez niego hondy i mógłby wypowiedzieć się w temacie czy warto tam jechać czy od razu sobie darować. Z góry dzięki za wszelakie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Znam człowieka osobiście. Nie żyje tylko z handlu, pracuje jako nauczyciel i jak się coś ciekawego trafi to kupuje i puszcza dalej żeby trochę zarobić Jest dobrym motocyklistą i zna się na motocyklach, chyba można go polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Potwierdzam wypowiedź kolegi wyżej. Również znam Michała i widzialem nie raz maszyny które sprzedaje. Bez problemu można jechać i obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 A może ktoś z forum użytkuje zakupiony u niego motocykl i mógłby coś powiedzieć jak owy sprzęt spisuje się po np roku użytkowania, czy nie wyszły jakieś cuda (np silnik zalany motodoktorem, coby "nie stukało" itp itd). Za powyższe opinie serdecznie dziękuję oczywiście - są pozytywne i zapewne będą miały wpływ na moją ewentualną wycieczkę. Może od razu w tym temacie poproszę o opinię poniższego motocykla: http://allegro.pl/honda-cbr-600-f3-1995r-extra-fotki-f2-f4-f4i-r6-i4720388416.html Coś widać na tych zdjęciach, co powinno mnie zaniepokoić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 znam go,sprowadza jak juz naprawde fajne zadbane sztuki mozna obejrzec, nawet jezeli wykazesz odrobine checi i zaufania mozesz zdjac owiewki motocykla sam jest motocyklista i ma rowniez duze pojecia o mechanice,jak dla mnie bardzo w porzadku czlowiek powyzsze opinie rowniez podzielam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Byłem, zakupiłem Temat do zamknięcia. A sam sprzedający, mimo iż handluje jednośladami, to nie robi tego jak typowy handlarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi