Skocz do zawartości

Dobre Tytuły Na Xbox360

AndrzejCBR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! jako, że zdarza mi się trochę popykać na x360 chce zapytać co możecie polecić na spędzenie czasu w te pogody. Nie mam sprecyzowanych gatunków. Ostatnio grałem w gta v ; mourdered;  grid 2; battlefield 4; nfs rivals; fife 14. Co polecacie? Interesuje mnie single player.

Strasznie mnie ujęła gra Big litle planet na psa-a. Taka żeby w pochmurne dni pograć sobie z dziewczyna :smile:

A tak to czy ps czy x360 na pewno gry typu fpp. CoD czy medal of honor.

Jeśli ktoś jest troszkę starszej daty, doceni dobre stare gry na komputer. Np prekursor wszystkich strategii w kosmosie czyli homeworld.

A tak w ogóle. Może jak spadnie śnieg zamiast na wspólne wyprawy motongiem spotkamy sie, każdy przywiezie swój telewizor i konsole czy kompa, zrobimy sieć i poscigamy sie np w need for speed czy cosik takiego :smile:?

...

Strasznie mnie ujęła gra Big litle planet na psa-a. Taka żeby w pochmurne dni pograć sobie z dziewczyna :smile:

A tak to czy ps czy x360 na pewno gry typu fpp. CoD czy medal of honor.

Jeśli ktoś jest troszkę starszej daty, doceni dobre stare gry na komputer. Np prekursor wszystkich strategii w kosmosie czyli homeworld.

A tak w ogóle. Może jak spadnie śnieg zamiast na wspólne wyprawy motongiem spotkamy sie, każdy przywiezie swój telewizor i konsole czy kompa, zrobimy sieć i poscigamy sie np w need for speed czy cosik takiego :smile:?

Lan Party fajna sprawa, ale łatwiej zrobić turniej w Tekkena albo SoulCalibura. Dwa TV z konsolami i gotowe :smile:

A żeby spamu nie robić to mogę polecić takie tytuły na x360 :  Darksiders I oraz II, Devil May Cry, Bayonetta i może jeszcze Red Dead Redemtpion 

Edytowane przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...