AndrzejCBR Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam ! jako, że zdarza mi się trochę popykać na x360 chce zapytać co możecie polecić na spędzenie czasu w te pogody. Nie mam sprecyzowanych gatunków. Ostatnio grałem w gta v ; mourdered; grid 2; battlefield 4; nfs rivals; fife 14. Co polecacie? Interesuje mnie single player. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Polecam forze MotorSport 3 i 4 ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 polecam The Last Of Us: Remastered, ale to na PS3 albo PS4 :> ale gra godna polecenia tak czy inaczej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Oj Kinga ty grasz w gry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Strasznie mnie ujęła gra Big litle planet na psa-a. Taka żeby w pochmurne dni pograć sobie z dziewczyna A tak to czy ps czy x360 na pewno gry typu fpp. CoD czy medal of honor. Jeśli ktoś jest troszkę starszej daty, doceni dobre stare gry na komputer. Np prekursor wszystkich strategii w kosmosie czyli homeworld. A tak w ogóle. Może jak spadnie śnieg zamiast na wspólne wyprawy motongiem spotkamy sie, każdy przywiezie swój telewizor i konsole czy kompa, zrobimy sieć i poscigamy sie np w need for speed czy cosik takiego ? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 A może gran turismo 6 ? 1 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja przed konsolą zmieniam się w dziecko i "katuję" wszelakie wersje LEGO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Michał, a to gry na ps albo xbox to sa tylko dla facetow? :> od kiedy? :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Strasznie mnie ujęła gra Big litle planet na psa-a. Taka żeby w pochmurne dni pograć sobie z dziewczyna A tak to czy ps czy x360 na pewno gry typu fpp. CoD czy medal of honor. Jeśli ktoś jest troszkę starszej daty, doceni dobre stare gry na komputer. Np prekursor wszystkich strategii w kosmosie czyli homeworld. A tak w ogóle. Może jak spadnie śnieg zamiast na wspólne wyprawy motongiem spotkamy sie, każdy przywiezie swój telewizor i konsole czy kompa, zrobimy sieć i poscigamy sie np w need for speed czy cosik takiego ? Lan Party fajna sprawa, ale łatwiej zrobić turniej w Tekkena albo SoulCalibura. Dwa TV z konsolami i gotowe A żeby spamu nie robić to mogę polecić takie tytuły na x360 : Darksiders I oraz II, Devil May Cry, Bayonetta i może jeszcze Red Dead Redemtpion Edytowane 26 Października 2014 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casanowa Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ja tam jestem fanem tekkena i soulcalibura ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ja w ostatniego tekkena w jakiego grałem to II Ale chętnie potrenuje nowe combosy Mogę wziąć telewizor LG 42 cale i sonkę 3, ktoś niech da lokum 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Michał, a to gry na ps albo xbox to sa tylko dla facetow? :> od kiedy? :> no zdziwiłem się bo wszystkie dziewczyny ktore znam gier się nie tykają hehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 To zmień koleżanki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobC Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Na X360 mogę polecić Gears of War i Red Dead Redemption 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A może gran turismo 6 ? To tytuł na PSa. Ale polecić mogę Forzę 4 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi