angelikapa Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 w związku z tym że motocykliści to jedna wielka rodzina, uznałam że zapytam tutaj DZIEWCZYNY czy któraś z Was mieszka w okolicy ronda solidarności i ma ochotę pobiegać/pojeździć na rowerze/iść na ściankę wspinaczkową/ zapisać się na kurs karate / iść na squash'a / tenisa ziemnego/ lub porobić coś żeby nie siedzieć w domu bo mnie nosi trochę, nie pochodzę z Łodzi więc znajomych mam tu niewiele i wszyscy wiecznie się uczą pozdrawiam, Angelika ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 kurde szkoda, że nie mieszkasz w pabianicach bo do lodzi to nie chce mi się jeździć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 tenisa ziemnego Ja co tydzień w każdy czwartek gram w tenisa na Nowej Gdyni, mam stałą rezerwację i można kiedyś zorganizować jakiś turniej ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 w związku z tym że motocykliści to jedna wielka rodzina, uznałam że zapytam tutaj DZIEWCZYNY czy któraś z Was mieszka w okolicy ronda solidarności i ma ochotę pobiegać/pojeździć na rowerze/iść na ściankę wspinaczkową/ zapisać się na kurs karate / iść na squash'a / tenisa ziemnego/ lub porobić coś żeby nie siedzieć w domu bo mnie nosi trochę, nie pochodzę z Łodzi więc znajomych mam tu niewiele i wszyscy wiecznie się uczą pozdrawiam, Angelika ! karate to może nie koniecznie,ale coś w ten deseń jasne no i wspinaczka z mila chęcią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Co prawda kobitą nie jestem, ale skoro panowie już się wypowiadali to wspomnę tylko, że 2 x w tygodniu gramy w siatkówkę. Raz w okolicach szpitala im. Kopernika we wtorki o 18:00 a drugi w Rzgowie w niedziele o 17:30. Co do dojazdu - jeździ ekipa ze Stoków więc myślę, że rondo Solidarności mają po drodze i mogli by Cie zgarnąć. Grywasz w siatkę? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelikapa Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 tenis ziemny super ale grałam jakieś 3 razy więc ledwo wiem jak trzymać rakietę, ale szybko się uczę. Siatka też brzmi super; u mnie wtorki ta godzina odpada ale niedziela jak najbardziej. Fajnie, że jest oddzew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaquzie Opublikowano 19 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Aidekk nie dodal, ze Panie na siatke zapraszamy w bikini 5 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Angie nie będziesz sama, chodzi z nami 3-5 dziewczyn w zależności od dnia 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Marta, a w Pabianicach masz jakieś atrakcje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) no jasne basen, szkoła tańca i fitnessu salsa picante/strefa ruchu chciałam iść na jakieś zajęcia ale sama, to się zbieram już od wakacji na siatkówkę chodzę 2 razy w tygodniu także jest sporo atrakcji nie trzeba jeździć do łodzi Edytowane 22 Października 2014 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 chyba mnie przekonałaś to jak się już zbierzesz na coś przed kolejnymi wakacjami to daj znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 a w Aleksandrowie ktoś coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kinga w wakacje to będzie torowanko teraz jest czas na łapanie formy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @Angelikapa - jak chcesz poćwiczyć karate, zapraszam do hali na Małachowskiego - szczegóły w razie czego na pw 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 najpierw masa, potem rzeźba przekonałaś mnie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 cieszę się na basen idziesz ze mną? jakoś od listopada 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 w połowie grudnia wracam to mogę się wybrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 oki będziemy w kontakcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dziewczyny pozwolę sobie w temacie aktywności podrzucić mój temacik i serdecznie zapraszam do wspólnego skakaniahttp://motocykle-lodz.pl/topic/8311-mega-hopki-czyli-jump-fitness-na-trampolinkach/ 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Aha, teraz doczytałem, że wątek skierowany jest do dziewczyn :] Zatem mój post na początku można traktować jako ciekawostkę bo na pewno nie czuję się jakbym należał do damskiej części forum (^_-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 tiiaaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacza9004 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Popieram Aidka, że zapraszamy więcej dziewczyn na siatkówkę ;-) Z tym bikini to tylko fantazja facetów hehehe ... Chętnie bym się zorganizowała na jakąś sztukę walki jeżeli jakaś dziewczyna byłaby chętna, w squasha pogram bo grałam( obecnie nie mam partnera do gry) na fitness też się chętnię wybiorę, basen... Odpada bieganie ( bo kontuzja mi nie pozwala) rower odpada bo nie mam w Łodzi roweru Jeżeli któraś chętna to czekam na wiadomość. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Chętnie bym się zorganizowała na jakąś sztukę walki jeżeli jakaś dziewczyna byłaby chętna, Ponawiam propozycję - sekcja karate Uniwersytetu Medycznego - sala na Małachowskiego - zapraszam! Grupa niewielka, ale dziewczyny też ćwiczą (chwilowo 3). Szczegóły na pw. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 w związku z tym że motocykliści to jedna wielka rodzina, uznałam że zapytam tutaj DZIEWCZYNY czy któraś z Was mieszka w okolicy ronda solidarności i ma ochotę pobiegać/pojeździć na rowerze/iść na ściankę wspinaczkową/ zapisać się na kurs karate / iść na squash'a / tenisa ziemnego/ lub porobić coś żeby nie siedzieć w domu bo mnie nosi trochę, nie pochodzę z Łodzi więc znajomych mam tu niewiele i wszyscy wiecznie się uczą pozdrawiam, Angelika ! hejka. no może nie mieszkam koło ronda solidarności, ale też nie jest to drugi koniec świata. Też mnie nosi ostatnio i szukam ziomka do biegania, na wspinaczkę, tenis, basen... cokolwiek hahah dobra. przesadziłam. wycofuję się z "cokolwiek". Także ja bardzo chętnie. Ponawiam propozycję - sekcja karate Uniwersytetu Medycznego - sala na Małachowskiego - zapraszam! Grupa niewielka, ale dziewczyny też ćwiczą (chwilowo 3). Szczegóły na pw. Znam tą sekcję jest moc!!! polecam!!! ( służbowo, prywatnie i po starej znajomości) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Ja zaś mam ochotę na Krav Mage i myślę, że się końcu zdecyduję zapisać do Instytutu Krav Magi w grudniu. Jedynym problem jest to, że ja pracuję na dwie zmiany i na takie zajęcia zapewne będę mogła tylko co 2gi tydzień uczęszczać. I kolejny mały problem, że jestem z Łowicza, więc muszę dojeżdżać, ale taki problem to prawie, że nie problem Czy ktoś jeszcze ma może ochotę dołączyć? Edytowane 19 Listopada 2014 przez Agi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi