angelikapa Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 w związku z tym że motocykliści to jedna wielka rodzina, uznałam że zapytam tutaj DZIEWCZYNY czy któraś z Was mieszka w okolicy ronda solidarności i ma ochotę pobiegać/pojeździć na rowerze/iść na ściankę wspinaczkową/ zapisać się na kurs karate / iść na squash'a / tenisa ziemnego/ lub porobić coś żeby nie siedzieć w domu bo mnie nosi trochę, nie pochodzę z Łodzi więc znajomych mam tu niewiele i wszyscy wiecznie się uczą pozdrawiam, Angelika ! 2 Cytuj
Lusia Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 kurde szkoda, że nie mieszkasz w pabianicach bo do lodzi to nie chce mi się jeździć 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 tenisa ziemnego Ja co tydzień w każdy czwartek gram w tenisa na Nowej Gdyni, mam stałą rezerwację i można kiedyś zorganizować jakiś turniej ;-) 2 Cytuj
Gleba Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 w związku z tym że motocykliści to jedna wielka rodzina, uznałam że zapytam tutaj DZIEWCZYNY czy któraś z Was mieszka w okolicy ronda solidarności i ma ochotę pobiegać/pojeździć na rowerze/iść na ściankę wspinaczkową/ zapisać się na kurs karate / iść na squash'a / tenisa ziemnego/ lub porobić coś żeby nie siedzieć w domu bo mnie nosi trochę, nie pochodzę z Łodzi więc znajomych mam tu niewiele i wszyscy wiecznie się uczą pozdrawiam, Angelika ! karate to może nie koniecznie,ale coś w ten deseń jasne no i wspinaczka z mila chęcią 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 Co prawda kobitą nie jestem, ale skoro panowie już się wypowiadali to wspomnę tylko, że 2 x w tygodniu gramy w siatkówkę. Raz w okolicach szpitala im. Kopernika we wtorki o 18:00 a drugi w Rzgowie w niedziele o 17:30. Co do dojazdu - jeździ ekipa ze Stoków więc myślę, że rondo Solidarności mają po drodze i mogli by Cie zgarnąć. Grywasz w siatkę? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
angelikapa Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 tenis ziemny super ale grałam jakieś 3 razy więc ledwo wiem jak trzymać rakietę, ale szybko się uczę. Siatka też brzmi super; u mnie wtorki ta godzina odpada ale niedziela jak najbardziej. Fajnie, że jest oddzew 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaquzie Opublikowano 19 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 Aidekk nie dodal, ze Panie na siatke zapraszamy w bikini 5 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Aidekk Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Angie nie będziesz sama, chodzi z nami 3-5 dziewczyn w zależności od dnia 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
KyngaBandit Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Marta, a w Pabianicach masz jakieś atrakcje? 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) no jasne basen, szkoła tańca i fitnessu salsa picante/strefa ruchu chciałam iść na jakieś zajęcia ale sama, to się zbieram już od wakacji na siatkówkę chodzę 2 razy w tygodniu także jest sporo atrakcji nie trzeba jeździć do łodzi Edytowane 22 Października 2014 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
KyngaBandit Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 chyba mnie przekonałaś to jak się już zbierzesz na coś przed kolejnymi wakacjami to daj znać 0 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 a w Aleksandrowie ktoś coś? 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Kinga w wakacje to będzie torowanko teraz jest czas na łapanie formy 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 @Angelikapa - jak chcesz poćwiczyć karate, zapraszam do hali na Małachowskiego - szczegóły w razie czego na pw 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
KyngaBandit Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 najpierw masa, potem rzeźba przekonałaś mnie! 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 cieszę się na basen idziesz ze mną? jakoś od listopada 0 Cytuj
KyngaBandit Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 w połowie grudnia wracam to mogę się wybrać 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 oki będziemy w kontakcie 0 Cytuj
Chemiczna Malina Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Dziewczyny pozwolę sobie w temacie aktywności podrzucić mój temacik i serdecznie zapraszam do wspólnego skakaniahttp://motocykle-lodz.pl/topic/8311-mega-hopki-czyli-jump-fitness-na-trampolinkach/ 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
Piotr Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Aha, teraz doczytałem, że wątek skierowany jest do dziewczyn :] Zatem mój post na początku można traktować jako ciekawostkę bo na pewno nie czuję się jakbym należał do damskiej części forum (^_-) 0 Cytuj
Czacza9004 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Popieram Aidka, że zapraszamy więcej dziewczyn na siatkówkę ;-) Z tym bikini to tylko fantazja facetów hehehe ... Chętnie bym się zorganizowała na jakąś sztukę walki jeżeli jakaś dziewczyna byłaby chętna, w squasha pogram bo grałam( obecnie nie mam partnera do gry) na fitness też się chętnię wybiorę, basen... Odpada bieganie ( bo kontuzja mi nie pozwala) rower odpada bo nie mam w Łodzi roweru Jeżeli któraś chętna to czekam na wiadomość. 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Chętnie bym się zorganizowała na jakąś sztukę walki jeżeli jakaś dziewczyna byłaby chętna, Ponawiam propozycję - sekcja karate Uniwersytetu Medycznego - sala na Małachowskiego - zapraszam! Grupa niewielka, ale dziewczyny też ćwiczą (chwilowo 3). Szczegóły na pw. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Gocha Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 w związku z tym że motocykliści to jedna wielka rodzina, uznałam że zapytam tutaj DZIEWCZYNY czy któraś z Was mieszka w okolicy ronda solidarności i ma ochotę pobiegać/pojeździć na rowerze/iść na ściankę wspinaczkową/ zapisać się na kurs karate / iść na squash'a / tenisa ziemnego/ lub porobić coś żeby nie siedzieć w domu bo mnie nosi trochę, nie pochodzę z Łodzi więc znajomych mam tu niewiele i wszyscy wiecznie się uczą pozdrawiam, Angelika ! hejka. no może nie mieszkam koło ronda solidarności, ale też nie jest to drugi koniec świata. Też mnie nosi ostatnio i szukam ziomka do biegania, na wspinaczkę, tenis, basen... cokolwiek hahah dobra. przesadziłam. wycofuję się z "cokolwiek". Także ja bardzo chętnie. Ponawiam propozycję - sekcja karate Uniwersytetu Medycznego - sala na Małachowskiego - zapraszam! Grupa niewielka, ale dziewczyny też ćwiczą (chwilowo 3). Szczegóły na pw. Znam tą sekcję jest moc!!! polecam!!! ( służbowo, prywatnie i po starej znajomości) 1 Cytuj
Agi Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Ja zaś mam ochotę na Krav Mage i myślę, że się końcu zdecyduję zapisać do Instytutu Krav Magi w grudniu. Jedynym problem jest to, że ja pracuję na dwie zmiany i na takie zajęcia zapewne będę mogła tylko co 2gi tydzień uczęszczać. I kolejny mały problem, że jestem z Łowicza, więc muszę dojeżdżać, ale taki problem to prawie, że nie problem Czy ktoś jeszcze ma może ochotę dołączyć? Edytowane 19 Listopada 2014 przez Agi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Non quo sed quo modo
Rekomendowane odpowiedzi