blazej Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam Mam prośbę, jeśli ktoś oferowałby Wam Kask Naxa F16 w kolorach czarno-pomarańczowych, z popękanym materiałem od spodu Taki jak na zdjęciu http://naxa.pl/nowa/kaski/integralne/f16/f16-e/ oraz Kurtkę Motocyklową czarną Adrenaline dość cienką, raczej na lato To proszę o kontakt na PW lub 503 149 767 rzeczy te skradziono z mojego auta na Bałutach Pozdrawiam i z góry dziękuję 0 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Proponuje śledzić allegro teraz oraz olx-a oraz odwiedzić najbliższy motoweteran bazar. Na pewno wcześniej czy później to "wypłynie". Też miałem kiedyś taką sytuację i część fantów w ten sposób odzyskałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 ooo Błażej współczuję ale nie ma tego złego, przynajmniej kupisz sobie porządny kask 3 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 dokładnie, ustaw sobie powiadomienie na allegro o nowych aukcjach i myślę ze znajdziesz zgubę, ale i tak współczuję. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Współczuję, jak każdemu okradzionemu, ale po moim wypadku dodaję, że być może ten ktoś próbował uratować Ci życie- Miałem kiedyś naxę- to kaski dobre na max 1-2 sezony- później plastyka skorupy strasznie się obniża, kosztem bezpieczeństwa. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 ale ja już mam "lepszy" kask a ten był jako drugi, kurtkę też dostałem razem z motocyklem, dużej wartości nie przedstawiają, ale dla "zasady" chcę "upolować" gościa bo mnie to cholernie wkur....ło 3 Cytuj Always Hardcore!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Własność prywatna, czym by nie była, jest świętością 2 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi