Ricardus Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Niezwykle dopieszczony sprzęt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Śliczny, widzę kufer chyba samoróbka bo do tego modelu nie ma dedykowanych ani nic nie pasuje. Tylko czemu te logo Kawasaki, teść się wstydzi chińczyka? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ladny ladny sprzecik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricardus Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Logo kawasaki już było jak Teść go kupił i nie zdejmował. Gmole i stelaż pod kufer to faktycznie sami zrobiliśmy, nie do dostania jakieś gotowce. W zimę jeszcze szybka chyba przybędzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 wow laleczka aż miło popatrzeć Aidekk zobacz twój Zipp też tak mógł wyglądać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 ładnie wypieszczony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jak na zippa wygląda dość masywnie szczególnie przedni zawias, niech jeździ 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricardus Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jeździ już od późnej wiosny. Teść na razie zadowolony bo przesiadał się z Rometa 125. Dopieszczony bo właściciel jest aż przesadnie pedantyczny:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Aidekk zobacz twój Zipp też tak mógł wyglądać Mój tak wyglądał, do trzeciego szlifa. Dwa pierwsze niewiele mu zrobiły Co do szyby, przy prędkościach do 120 raczej nie jest potrzebna, a w tego typu maszynie (18,7 KM) ograniczy przyspieszenie i top speed. No i będziecie musieli ją robić na zamówienie albo sami bo nie ma... Jeszcze jedno: o wiele lepiej wygląda dupcia jak się upiłuje ten plastik od tablicy w połowie wysokości rejestracji. Chodzi żeby usunąć ten dolny okrągły odblask. Tak samo pousuwałem te prostokątne odblaski z przedniego błotnika i zamiast nich dla bezpieczeństwa można dodać odblaskowe paski na felgę. Oczywiście każdy robi pod swój gust i jedynie sugeruję, gdyż takowy model posiadałem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Pięknie utrzymany Zipp! Świetnie wygląda! Mam sentyment do tego moto, bo na nim uczyłem się jeździć! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi