mdfimage Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam poszukuje chętnej osoby, która wybrała by się ze mną na festiwal turystyki motocyklowej, który odbędzie się już w ten weekend. Planowany wyjazd pociągiem albo autobusem około 12 w sobote, nocleg i powrów w niedzielne popołudnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 a wiecej szczegolow dasz? Gdzie, co, jak, za ile, jakie atrakcje, jakis link do opisu imprezy etc. mozna by 4oo skoczyc. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ruda śląska, festiwal odbywa się co roku, projekcje filmów, relacji z podróży itp. W sobotę trwa kilka godzin. Jeśli chodzi o hajs, to sprawdziłem Polskiego busa - 80 zł w dwie strony za osobę + koszt ewentualnego noclegu lub powrót w nocy. 4oo nie posiadam, chyba że Ty masz to można sie jakoś na wache złożyć http://theartofride.blogspot.com/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek71 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Czy byłeś na tej imprezie wiesz co i jak czy warto??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Nie bylem wczescien, mam.juz dwie chetne osoby ale nie mamy 4oo wiec jak ktos ma to chetnie zlozymy sie na wache 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 widzialem i droge wolna i why we ride.. I kilka innych ladnych filmow/relacji podrozy motocyklowych.. nie zacheca mnie program, wiec niestety odpadam. udanego festiwalu mimo wszystko zycze 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 My również odpuściliśmy, po przeliczeniu wszystkich kosztów, zupełnie nie opłaca się jechać .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A ja bym się wybrał, więc jak wciąż chcecie jechać to można. Jedno pytanie: czy festiwal jest pod gołym niebem, czy w jakiejś hali/kinie? Bo jeśli pod gołym to ma znaczenie pogoda. Mam 5-osobowe autko więc 4 osoby mogę zabrać. Auto w benzynie, pali w trasie ok 6-7l w zależności od jazdy. Wychodzi ok 150zł całkowity koszt paliwa za 400 km. Na 4 osoby to by było już po 37,50 Jak ktoś chce jechać to pisać! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 W starym kinie, ja mam 2 osoby chętne to wyjdzie po 80 zł prawie na osobe, cały czas za drogo.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 To sie lepiej zrzucic i skoczyc np. Do sopotu a moze jakis zamek Ksiaz pozwiedzac? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 hehe do Sopotu niezły pomysł ciekawe ile by to wyszło na 1 osobę jak byśmy furą Aidekk`a pojechali w 4 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 proszę Cię bardzo - Sopot orientacyjnie: 1. paliwo 700km trasa - przy spalaniu 6L/100km, daje w zaokrągleniu w górę około 250zł 2. bramki - nie wiem ile teraz są za 4oo - liczyć trzeba w obie strony ze 100zł no to już mamy 350zł : 4 = niecała stówka 3. + żarcie - co kto lubi do zamku książ np. jest 300km, trasy raczej boczne, nie ma opłat za autobahnę czyli paliwo 200zł + żarcie + wstęp do zamku 30zł (wszystko: zamek, palmiarnie, tarasy etc.) http://www.ksiaz.walbrzych.pl/ a i można jeszcze skoczyć do zajebistego miejsca - sztolnie kowary (około 50km od walbrzycha) http://www.sztolniekowary.com/ czy też podziemne miasto osówka: http://www.osowka.pl/miasto.html plan na 2 dni (tutaj liczyć trzeba więcej żarcia + nocleg etc.) możliwości jest sporo. jak zawsze zostaje kwestia chęci 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi