Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Coraz bardziej przekonuję się, że lepiej rzeczywiście poszukać jakiejś fajnej używki. Szkoda byłoby mi tracić nerwy na chińską nówkę, która wymaga ciągle roboty. Jasne, praca przy motorze to wielka frajda, ale jeszcze większa jest z jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kuba, zajrzyj tu zanim przyjdzie Ci do głowy kupowanie chińczyka: http://motocykle-lodz.pl/topic/11550-mój-chiński-romet-k-125-łamie-stereotypy/?p=234648 Pomijając "kulturę" tego tematu masz wszystko podsumowane. Osobiście na co dzień jeżdżę Hondą jeszcze z lat 80 i jestem jak najdalszy od twierdzenia, że starsze jest bardziej awaryjne, rozpada się, rdzewieje itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Kuba, zajrzyj tu zanim przyjdzie Ci do głowy kupowanie chińczyka: http://motocykle-lod...typy/?p=234648 Dzięki Rafał. Przejrzałem temat i na pewno na chińczyka się nie zdecyduję. Ostatnio zaszedłem sobie do salonu popatrzeć na różne maszyny. I te chińskie wydają się strasznie plastikowe. A jako świeżak pewnie może mi się jakiś błąd zdarzyć i wtedy obawiam się, że "sajgonka" może się rozpaść. Swoją drogą widze, że śmigasz CBR-ką 1000. Z ciekawości, jak trudno taką maszynę jest okiełznać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 To jest moto z głębokiego ubiegłego wieku, więc na pewno nie prowadzi się tak fajnie jak nowe maszyny. Jest ciężki (250kg) więc manewruje się słabo. Paradoksalnie świetnie radzi sobie w korkach. Wbrew pozorom jest węższy w lusterkach od niejednego nakeda. Zajęło mi trochę czasu żeby go poczuć. To jest dobra maszyna dla wysokiego i silnego chłopa. Mam 188 cm, ale brakuje mi nieco masy . Ogólnie to taki typ który wymaga "silnej ręki" i zdecydowania, ale odpłaca się bardzo fajną jazdą. Dopiero po całym sezonie mogłem poczuć się na tym motorze komfortowo i bezpiecznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi