Zebra Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 I ode mnie też poszło. 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Lancet Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 I ode mnie poszło! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Kupiśka Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Od nas też poszło 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Uwaga! Aktualizacja: Podczas pogrzebu Jakuba: 1. Maksymalnie możemy wpuścić 30-40 motocykli na teren cmentarza.*2. Wszyscy gasimy motocykle zaraz po wjechaniu na cmentarz pod kapliczkę.3. Jedyny moment, kiedy możemy odpalić motocykle na chwile (odpalić, czyli bez jakiegokolwiek gazowania manetą) to czas kiedy z kapliczki zostanie wyniesiona trumna z ciałem.4. Nie ma mowy o poruszaniu się motocyklami po terenie cmentarza, czyli absolutnie nie wjeżdżamy motocyklami pomiędzy alejki przy pomnikach. Pod grób idziemy pieszo!5. Wracając do bramy wyjazdowej pchamy motocykle jak najdalej od kapliczki i dopiero odpalamy, kolejno powoli wyjeżdżając bez strzelania z wydechów, gumowania, straszenia przechodniów itd. Weźcie sobie to do serca!Nikt tego dnia nie potrzebuje kłótni i przepychanek. Jeśli osoby przy bramie wjazdowej powiedzą Wam, że dość i więcej motocykli nie wpuszczają, to uszanujcie tą decyzję i zaparkujcie maszyny poza murami cmentarza. Trzeba wziąć pod uwagę, że wszyscy powinniśmy mieć oczy dookoła głowy, a na wszelkie nieodpowiedzialne zachowania od razu reagować. Kuria nie zarządza tylko tym jednym cmentarzem na Ogrodowej, ale wszystkimi w Łodzi. Jeśli nie dostosujemy się do regulaminu, mamy zakaz na jakiekolwiek przyszłościowe wjazdy motocyklami na cmentarz.*aktualizacja punktu Edytowane 15 Października 2014 przez Suchy-wolk aktualizacja (wyświetl historię edycji) 9 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
mrborsuk Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Po przeciwnej stronie ul. Ogrodowej jest biurowiec z parkingiem. Parking jest duży i bezpieczny z przodu jak i tylu budynku. Jeśli będziecie chcieli zostawić motocykle to śmiało. Parking bezpłatny. 3 Cytuj
Nico Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Stawie się motocyklem. Wspaniały człowiek, w dodatku motocyklista zawsze uśmiechnięty. Sądzę że każdy z nas będzie przestrzegać zasad a odpalenie motocykli będzie naszym pożegnaniem... 2 Cytuj
tomasztomasz Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Poszło... 0 Cytuj
Sławek89 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Skromnie... ale poszło[*] 0 Cytuj
chylon Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Od nas też poszło 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Banita666 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Poszło [*] 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
JaRoD Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Poszło 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Mała Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 ja przyjdę pieszo, obawiam się, że nie będę w stanie tego dnia prowadzić żadnych pojazdów, a skoro mają wpuścić max 30-40 moto to mimo chęci pożegnania Scyzera w taki sposób wolę nie ryzykować. a osoby które przyjadą na moto niech szczególnie tego dnia uważają na siebie. 0 Cytuj
Chemiczna Malina Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Greg prawdopodobnie nie zostanie wypuszczony z pracy więc będę za nas oboje, jeżeli ktokolwiek przejeżdża w okolicach placu dąbrowskiego w okolicy godziny 11.30 , (bo o tej mogę się już zwolnić z pracy) i mógłby mnie zgarnąć byłabym wdzięczna, przepraszam że piszę to tutaj ale kompletnie nie orientuję się który z tych cmentarz to ten właściwy. 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
Thebestof78 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) oświećcie mnie bo tez już się pogubiłam, to jest ten cmentarz na którym jest pochowany Bleft? Edytowane 16 Października 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 oświećcie mnie bo tez już się pogubiłam, to jest ten cmentarz na którym jest pochowany Bleft? Tak. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Strumyk Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Zawsze gdy było jakieś "spotkanie" w centrum Łodzi a nie wiedziałem gdzie to- dzwoniłem do Scyzera i podłączałem się pod niego od strony Brzezin.. Teraz? Popieprzone to wszystko ech.. 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!
Thebestof78 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Zawsze gdy było jakieś "spotkanie" w centrum Łodzi a nie wiedziałem gdzie to- dzwoniłem do Scyzera i podłączałem się pod niego od strony Brzezin.. Teraz? Popieprzone to wszystko ech.. Strumyk jutro pojedziemy razem. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
ziotal24 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Sorki że tak późno - poszło [*] Jutro postaram się również stawić 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi