Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarioKawa Opublikowano 16 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Jeżeli już jest pomnik to może da się wykuć na nim Scyzera na motocyklu jego oczywiście na nasz koszt i za zgodą jego mamy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 nie wiem jak wy ale ja na pewno będę motocyklem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Może na znak solidarności wszyscy którzy przyjadą motorami niech przepaszą tablice rejestracyjną kirem na znak żałoby i solidarności ? I czy ustalamy jakieś miejsce spotkania przed przyjazdem na cmentarz ? - ładnie by wyglądało jak by wszyscy razem podjechali - no i uniknęli byśmy zamieszania z wjazdem na teren .. taka moja sugestia Edytowane 17 Października 2014 przez ziotal24 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 kie zawsze mamy przewiązaną pod lusterkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Będę moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja też, jakaś godzina i miejsce zbiórki? Może proponowany wcześniej parking naprzeciwko cmentarza? 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Dajcie namiar gdzie i o której się spotykamy, będę moto. 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 ja nie będę moto, ok 12:15 wsiadam w taxi pod Centralem II (stare miejsce spotkań czwartkowych) i jak ktoś chce się dołączyć to zapraszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 bede moto, moze zbierzyemy sie na parkingu pod eurortv na kasprzaka o 11:45 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jadę autem z Pojezierskiej (okolice Tesco), mogę kogoś zabrać z tamtych rejonów. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Proszę, aby osoby jadące motocyklami przyjechały po 12:00, będzie nam łatwiej ogarnąć miejsce. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Po przeciwnej stronie ul. Ogrodowej jest biurowiec z parkingiem. Parking jest duży i bezpieczny z przodu jak i tylu budynku. Jeśli będziecie chcieli zostawić motocykle to śmiało. Parking bezpłatny. kosmaty Napisano dziś, 10:17 bede moto, moze zbierzyemy sie na parkingu pod eurortv na kasprzaka o 11:45 To w końcu gdzie się spotykamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Będę dopiero po 12, które to jest wejście? 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 to moze statoil przy makro 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aidekk Opublikowano 17 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Suma zebranej kasy: 1490 zł Wpłat: 68 Na chwilę obecną, dnia 2014-10-17 godz. 11:05 stan jak wyżej. Wieniec został zakupiony za kwotę 300 zł, do tego będzie kilka zniczy. Reszta zostanie przekazana mamie Jakuba. Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujemy! W związku z pytaniami na cmentarzu czy można się jeszcze dorzucać odpowiadam, że można. Pieniądze zostaną przekazane mamie Scyzera najwcześniej we wtorek, więc będzie czas na zaksięgowanie wpłat na koncie. 16 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AgaJaga Opublikowano 17 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Wielkie podziękowania wszystkim wpłacającym , wszystkim którzy towarzyszyli w ostatniej drodze SCYZERA. Mam nadzieję że wszystko było jak należy . [*] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja tylko dodam że nadwyżka z forum banici.pl również wskoczy na konto waszego stowarzyszenia także do przekazania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Podziękowania należą się każdemu, kto pomagał przy uroczystości... organizatorom i wszystkim tym którzy pilnowali porządku... Edytowane 19 Października 2014 przez Piotr zmieniłem treść aby nie wymieniać konkretnych osób żeby kogoś nie pominąć (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AgaJaga Opublikowano 18 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 wszyscy przybyli są the best 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabis Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Cześć Mam prośbę czy mógł by ktoś napisać/narysować jak dotrzeć do grobu. Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Koło południa będę jechać jak ktoś chętny to dzwonić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Padła propozycja by się zebrać grupką i pójść razem.Godzina jest tak naprawdę do dogadania, choć myślę, że wieczorem byłoby najodpowiedniej tak by każdemu pasowało (większość będzie już wtedy po odwiedzinach swoich rodzinnych grobów)Jeżeli ktoś będzie chciał niech pisze/ dzwoni a jak nie ma numeru to podam w pwKasia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Kasia jutr czy dziś , bo nie wiem czy jutro będzie czas ale jak uzgodnimy to tak zrobimy czekam na propozycje. Gadałam z suchym by dziś podjechać na wieczór . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 również podlece, termin jest mi obojętny aczkolwiek chyba wolalbym dziś, jutro cholera wie czy bedzie czas, wiec jak coś to może umowmy sie dziś powiedzmy 18:30 KFC albo STATOIL przy Makro 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Cześć Mam prośbę czy mógł by ktoś napisać/narysować jak dotrzeć do grobu. Dzięki czy mógłby ktoś odpisać? Niestety dziś i jutro nie ma mnie w Łodzi ale bywam na tym cmentarzu i również zapaliłbym znicz... z góry dziękuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi