PIT Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Witajcie Po kilkumiesięcznym korzystaniu z uprzejmości kolegów, którzy czasem dali mi polatać wreszcie po latach odkładania tego na później mam swój motocykl i wróciłem do starej pasji. więcej w galerii : http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/918-kawasaki-zx10r-200607/ Fajnie śmiga dobrze utrzymana, rocznikowo 2006 ale modelowo 2007, obrotomierz już ze wskazówką, a nie wyświetlaczem Led. Ksenon, Akrapovic'e, crash pady PUIG, akcesoryjne manetki, szyba double bubble, świeże oponki. Przyjechałem na niej z nad morza - było za***iście chociaż w nocy. Nie mam zbyt wiele czasu na rozrywkę ale latanie daje mi skumulowaną dawkę energii do życia, a ta czarnulka to spełnienie moich dawnych marzeń, LwG do zobaczenia na drodze i spotach. i byłbym zapomniał szczególne podziękowania dla Suchego, który polecił mi Wojtka, który z kolei na miejscu przejrzał czy czarnulka warta grzechu (i zarywając nockę przyprowadził mi puszkę z powrotem) i oczywiście dla wielu z Was których zamęczałem pytaniami o ten i inne model na PW. THANKS !!! Edytowane 8 Października 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Prawdziwa moc. Piekny motocykl. Szerokości. 1 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Jeszcze raz gratuluję Jedyny słuszny wybór to "kawa" Fajnie śmiga dobrze utrzymana, rocznikowo 2006 ale modelowo 2007 Rocznikowo i modelowo 2006 Chyba, że pierwsza rejestracja była w 07 r. Wszystko wskazuje na to, że to model '06 - chociażby po kolorze lag Zegary o których wspomniałeś są identyczne dla rocznika 06-07 We wcześniejszej ZX10R 04-05 były z obrotomierzem ciekłokrystalicznym (podobnie jak w 636 03-06). Akrapy to już wisienka na torcie Pamiętam w swojej ZX10R jak dudniły Teraz też nie mam co narzekać bo w 636 akrap jest Graty i bezawaryjności! 1 Cytuj
Rogallo Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Super sprzęt, aż mnie z zazdrości ściska 1 Cytuj
PIT Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Wszystko wskazuje na to, że to model '06 - chociażby po kolorze lag Zegary o których wspomniałeś są identyczne dla rocznika 06-07 No to wszystko jasne podłapałem bajer poprzedniego właściciela, a sam dopiero wnikam w markę. Jeszcze raz dzięki za konsultacje także te wcześniejsze. Pozdro 0 Cytuj
B3DNAR Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Te dwa kominy akrapa strasznie musza robić robotę, sąsiedzi pewnie będą słuchać dobrej muzy, nawet jeśli nie będą chcieć 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
krzychoslav Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Te dwa kominy akrapa strasznie musza robić robotę, sąsiedzi pewnie będą słuchać dobrej muzy, nawet jeśli nie będą chcieć widziałem, słyszałem... aaach, zaj***ście gada. wsiadasz, odkręcasz manetkę i przeżywasz orgazm super sprzęcik, przez Twój egzemplarz zx10r dołączyła do grona moich marzeń 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Marsel Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Dawaj foty 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
PIT Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Dawaj foty masz link pod pierwszym zdjęciem http://motocykle-lod...i-zx10r-200607/ 0 Cytuj
LAFAY Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 gratki , bardzooo fajny sprzecik , i czarny , i kawa , to lubie 1 Cytuj
Lancet Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Piękna kawa! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Marsel Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) masz link pod pierwszym zdjęciem http://motocykle-lod...i-zx10r-200607/ Tak mnie zauroczyła, że nie zauważyłem Edytowane 10 Października 2014 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
PIT Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Dzięki za uznanie dla projektantów z Kawasaki mnie tez się podoba . Oprócz standardowego serwisu mam kilka planów zimowych - może kupiłbym jej drugie wdzianko w malowaniu West bo też mi się ta wersja podoba (bardziej zadziorna) chociaż w oryginale nie wychodziło, ale takie chinole nie są drogie - do zabawy może być - może tą oryginalną powłokę lakierniczą trochę odnowię (jakaś polerka) bo w słońcu widać takie ryski - chyba zmienię sety na złote ale nie mogę nigdzie znaleźć w sprzedaży - muszę jakąś żarówkę rozsądną wstawić do drogowych bo jest spora różnica między ksenonem, a tą zwykłą. I przetwornicę muszę dobrze umocować bo jakoś po partyzancku to jest zrobione i brzęczy - + wyświetlacz biegów ... i pewnie coś jeszcze wpadnie do główki tylko żeby czas znaleźć na hobby. 0 Cytuj
Nico Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Majątek na wydechy Piękna kawa 1 Cytuj
kulka Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Wiele razy czytałem twoje posty i jak pożyczasz moto od kumpla ale tym sprzętem pojechałeś po całości Gratuluje i życzę tysięcy przejechanych z bananem na twarzy kilometrów ! Prawdziwy zapierdalacz z krwi i kości ! 1 Cytuj
Mikey Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Gratulacje! Po przesiadce z XJ musi być gruuubo 1 Cytuj
PIT Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) W ramach zimowej przerwy moja czarnulka trafiła do Wojtka na serwis sezonowy i trochę bajerów co cieszą na wstępie - wymiana płynów i filtrów - regulacja zaworów - wymiana świec na irydowe - konserwacja zacisków hamulcowych - przewody w oplocie (przód/tył) - ciężarki kierownicy Barracuda okazało się, że napinacz rozrządu też do wymiany bo nie pracuje w całym zakresie poniżej kilka fotek: Porządek jak u chirurga [/url] CDN... Edytowane 22 Stycznia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
X76 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 No i kropelka w pogotowiu też czeka. 0 Cytuj
PIT Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) No i kropelka w pogotowiu też czeka. To gdyby trzeba było ramę sklejać bo w Kawach pękają a tak BTW Wiele razy czytałem twoje posty i jak pożyczasz moto od kumpla ale tym sprzętem pojechałeś po całości Od zawsze o takim marzyłem, chociaż kiedy już precyzowałem plany zakupowe to wstępnie miała być CBR potem zakochałem się w wyglądzie ZXR636/2006, a ZX10R/2006 jest tej samej urody tylko ma trochę trudniejszy charakter lubię kobiety z charakterem Gratulacje! Po przesiadce z XJ musi być gruuubo Taaak podstawowa różnica polega na tym, że już nie zastanawiam się czy zdążę się rozpędzić tylko czy zdążę się zatrzymać . Ale tak naprawdę XJ'ta też całkiem fajnie dawała radę najbardziej dokuczał mi w niej brak owiewek. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Panie ja na torze chce tym się przejechać 0 Cytuj
PIT Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja też chcę także na pewno w przyszłym sezonie wybiorę się na torowanie pewnie zwyczajowo jakaś ekipa będzie od nas leciała, ale sorry nie zamierzam wypożyczać mojej niuni za duże ryzyko. 0 Cytuj
Nico Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 Panie to razem sie wybieramy chce zobaczyć jak to lata 0 Cytuj
PIT Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Wojtas to spec co dzień w kontakcie i wiem co się dzieje i nawet zdjęcia podeśle: - uszczelniacze lag i olej - wymianka + jakieś uszczelki pokryw silnika - łożysko przedniego koła - trochę mi piszczało więc poprosiłem żeby zajrzał i jakieś no-name było - do kosza - rozebrane łożyskowanie główki ramy - nowe łożysko już w drodze Dzieje się Edytowane 26 Stycznia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi