MaRRcin Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ma ktoś ochotę pojeździć po Bieszczadach w najpiękniejszym okresie w roku? Jazda nie tylko po asfalcie lecz również po szutrze i lekkim terenie żeby lepiej poznać okolicę. Wyjazd w pt z samego rana. Jeżeli będzie mało to możemy przedłużyć wyjazd do poniedziałku Wyjazd nastawiony na jeżdżenie a nie zwiedzanie muzeów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Zastanawiałem się właśnie nad takim wypadem w tym terminie. Tylko pogoda jakoś mnie nie przekonuje - poniżej 15 C to już trochę słabo :/ no i te szutry też trochę nie bardzo A o której planujesz w piątek wyjechać? Edytowane 8 Października 2014 przez Bruce (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Od razu mówię że z kwaterami tragedia. Ja obdzwoniłem niezliczoną ich ilość i z tego co mi mówili przez telefon takiego oblężenia nie mieli od lata. W weekend ma być ponad 20 st. Ja wyjeżdżam jednak jutro w trakcie pracy żeby móc w pt od rana pochodzić po górach. W pt ma dojechać jedna para na moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Czyli nie tylko nastawiasz się na jeżdżenie? a gdzie szukasz noclegu? ja juz dwa razy nocowałem w Bóbrce koło soliny. tu masz mapke https://www.google.pl/maps/dir/49.4143006,22.450561/Lesko/@49.4271346,22.3879842,12z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x473c0b18e0d77e59:0x94c9aa6dd254f51d!2m2!1d22.3304324!2d49.4701205 całkiem dobra baza wypadowa. Właściciele bardzo sympatyczni i raczej nie ogłaszają się na żadnych serwisach wiec powinni mieć wolny pokój. Zadzwoń 604 354 787 i powołaj się na Tomka z łodzi. Właściciele bez problemu udostępniają garaż na moto. co do ceny to raczej indywidualnie ale za trzy dyszki od osoby to spokojnie da rade. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Chcecie szutrów w Bieszczadach... Niewiele tego będzie dostępnego. Zakaz na zakazie, i lepiej ich nie łamać bo służb od cholery. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Polecam Przystań Motocyklową. Marek napewno poleci wam fajne trasy, a przy ognisku nie zmarzniecie 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Spoko, ogarnąłem wczoraj kwatery w miejscowości Wołosate u podnóża Tarnicy Ramona i Wojtek do zobaczenia na miejscu! Edytowane 9 Października 2014 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Koniecznie przejeźdźcie się tym odcinkiem drogi, i to najlepiej w obie strony albo i więcej razy. Szybki i dużo technicznych zakrętów a nie tylko zawracanie.... asfalt bajka. https://goo.gl/maps/Sm8kC Wysoko w górach asfalt dziurawy albo pofalowany, że aż wyrzuca na zakręcie przy twardszym zawieszeniu. Do zwiedzania wystarczy. Ze szczytów polecam Połonine caryńską widoki świetne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ze szczytów polecam Połonine caryńską widoki świetne. Byłem w tym roku w Bieszczadach na dłuższy weekend. Jednego dnia zrobiliśmy trase wołosate - tarnica - przełęcz bukowska - wołosate, a drugiego weszliśmy na Połonine Caryńską to jakoś nic już mnie nie zachwyciło Jak dla mnie jeśli chodzi o bieszczady to ten szlak jest najlepszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Żeby nie było, że nas nie było! o to parę fotek z wyjazdu. Brakuje jeszcze najważniejszych czyli z trasy lekko off-owej, ale to może lepiej nie upubliczniać https://plus.google.com/photos/109402673580106916737/albums/6072697145766864417 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 za***iste widoczki moja kawka nie na takie drogi niestety.. muszę czekać na GS-a 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Kolejnych prawie 1500 km do przodu na zegarku Spełniło się jedno z moich marzeń czyli pojechać i zobaczyć ten najpiękniejszy zakątek Polski jesienią. Wszystkim gorąco polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 za***iste widoczki moja kawka nie na takie drogi niestety.. muszę czekać na GS-a Bylem tam na takiej imprze giejesem wlasnie http://www.scigacz.pl/BMW,Motorrad,GS,Trophy,2014,Baligrod,wita,24231.html Polecam filmik na stronie i galerie fotek .. 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Żeby nie było, że nas nie było! o to parę fotek z wyjazdu. No coś pięknego, moje dwie miłości na fotach moto + góry. Ale pogodę trafiłeś!Przy okazji pytanko, jak dbasz o moto w trakcie takiego lekko "offowego" wyjazdu. Czyszczenie sprzęta codziennie? Co z łańuchem?A może dopiero po powrocie czysczenie + smarowanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @gary, po całym dniu jeżdżenia moto w miarę opłukałem w rzece a później nasmarowałem. Gruntowne czyszczenie zrobiłem dopiero po powrocie ale już zdążył się ubrudzić Powiem tak, im bardziej moto mokre i ubrudzone tym bardziej podobała mi się trasa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Wiedziałem, że jak pojadę to będziesz chciał utopić mi moto. Może następnym razem 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi