Scyzer Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Witojcie! Mój przyjaciel (@eNgine http://motocykle-lodz.pl/user/1299-engine/) postanowił w końcu zejść dobrej drogi i udać się na kawalerską banicję..Parę osób z forum chłopaka zna i kojarzy.. W związku z tym chciałbym mu zorganizować małą niespodziankę.. Ślub jest o 16 w kościele św. Doroty w Mileszkach (Pomorska 445) potem krótki przejazd z filmem po okolicach della i powrót na sale na Pomorska 316 Zapraszam chętnych na obstawkę 11.10.2014 r. zbiórka na parkingu OBI na Rokicińskiej.. Jeszcze nie wiem tylko czy podjedziemy przed mszą czy po bo pod kościołem wiele miejsca nie ma niestety.. Edytowane 5 Października 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Pogoda bd to sie stawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Scyzer, bierem po flaszce i wieczorem do odcinki Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Wpadne ostatni raz w tym sezonie jak tylko pogoda dopisze. A potem zajme sie wieczorami swoja druga miloscia zaraz po pierwszej i ja dopieszcze na drugi sezon he he.Pozdro Aidekk odcinki z toba he he sama przyjemnosc tylko tym razem zagrajmy w pingla. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Narobie hałasu moim nowym akrapoviciem :-D później wrzuce filmik jak się robi wydech w 3 minuty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 jak będzie pogoda to jestem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Upsik uciekło mi info - chłopak oczywiście jeździ na moto zaczynał na Zippie Ravenie obecnie pomyka NC700X a trasę będzie pokonywał F. Mustangiem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 bede https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 będę - mam nadzieję że uda się motorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Przybędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciu Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Będzie pogada i jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Scyzer - Hahaha Dominikowi chcesz zrobić niespodziankę ? Jeżeli chodzi o miejsce przy kościele to jest i go sporo przecież jest kostka w okół kościoła a jeżeli nie starczy to nawet na trawie można zaparkować Ja jestem obowiązkowo bo to moja dalsza rodzina Scyzer a o której tą zbiórkę organizujesz i najlepiej byśmy byli na mszy to lepiej to będzie wyglądało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 jak tylko będę W MIARĘ zdrowy (nie zasmarkam sobie kasku od środka ) to się stawię "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) No właśnie nie ma tam miejsca a pamiętaj, że na wesele przyjeżdża dużo więcej osób niż na ślub..i tak pewnie zblokujemy pół Pomorskiej ;P Zbiórke zaczniemy pod OBI od 16 tak by na 1645 zajechać pod Kościół +/- (jak się będzie msza zbliżać ku końcowi to dam znać) Edytowane 9 Października 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Pogoda na jutro wymarzona, dwa moto się szykują 1 boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jak pogoda bedzie jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jestem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eNgine Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Nie zdążyliśmy wam podziękować za tak liczne przybycie i wspaniałą obstawkę! Wszystko zostało uwiecznione na filmie, ale i sami goście zbierali szczęki.Jeszcze raz gorące podziękowania dla łódzkich motocyklistów od eNgine'a (Dominika) i Kamili - sprawiliście, że ten dzień był dla nas jeszcze piękniejszy. LWG! Edytowane 26 Października 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi