Skocz do zawartości

Obstawka 11.10.2014

Scyzer

Rekomendowane odpowiedzi

Witojcie!

Mój przyjaciel (@eNgine http://motocykle-lodz.pl/user/1299-engine/) postanowił w końcu zejść dobrej drogi i udać się na kawalerską banicję..Parę osób z forum chłopaka zna i kojarzy..

W związku z tym chciałbym mu zorganizować małą niespodziankę..

Ślub jest o 16 w kościele św. Doroty w Mileszkach (Pomorska 445) potem krótki przejazd z filmem po okolicach della i powrót na sale na Pomorska 316

Zapraszam chętnych na obstawkę 11.10.2014 r. zbiórka na parkingu OBI na Rokicińskiej..

Jeszcze nie wiem tylko czy podjedziemy przed mszą czy po bo pod kościołem wiele miejsca nie ma niestety..

Edytowane przez Scyzer (wyświetl historię edycji)

Wpadne ostatni raz w tym sezonie jak tylko pogoda dopisze. A potem zajme sie wieczorami swoja druga miloscia zaraz po pierwszej i ja dopieszcze na drugi sezon he he.Pozdro Aidekk odcinki z toba he he sama przyjemnosc tylko tym razem zagrajmy w pingla.

Scyzer - Hahaha Dominikowi chcesz zrobić niespodziankę ? :hihi:

Jeżeli chodzi o miejsce przy kościele to jest i go sporo przecież jest kostka w okół kościoła a jeżeli nie starczy to nawet na trawie można zaparkować ;)

Ja jestem obowiązkowo bo to moja dalsza rodzina :smile:

Scyzer a o której tą zbiórkę organizujesz i najlepiej byśmy byli na mszy to lepiej to będzie wyglądało ;)

jak tylko będę W MIARĘ zdrowy (nie zasmarkam sobie kasku od środka  :decayed: ) to się stawię  :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

No właśnie nie ma tam miejsca a pamiętaj, że na wesele przyjeżdża dużo więcej osób niż na ślub..i tak pewnie zblokujemy pół Pomorskiej ;P

Zbiórke zaczniemy pod OBI od 16 tak by na 1645 zajechać pod Kościół +/- (jak się będzie msza zbliżać ku końcowi to dam znać)

Edytowane przez Scyzer (wyświetl historię edycji)

• 2 tygodnie później...

Nie zdążyliśmy wam podziękować za tak liczne przybycie i wspaniałą obstawkę! Wszystko zostało uwiecznione na filmie, ale i sami goście zbierali szczęki.

Jeszcze raz gorące podziękowania dla łódzkich motocyklistów od eNgine'a (Dominika) i Kamili - sprawiliście, że ten dzień był dla nas jeszcze piękniejszy. LWG!

Edytowane przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...