Piotr Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 takiego pytania jeszcze nie było, do teraz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Generalnie sa 2 myjki do których jeżdżę, obie na Jana Pawła, jedna obok Reala a druga naprzeciwko przy Pitt Stop Burger, więc w zależności w którą stronę jadę na tej myję 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 na podwórku przed domem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Zdecydowanie na podwórku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Wiadro woda i heyah banana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 a już myślałem, że ktoś poleci jakąś myjkę topless dla motocykli.... niestety... pozostaje mi mycie w garażu.. gąbeczka, szmatka, i lecimy... ehh... nie można na Was liczyć 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Scyzer Opublikowano 4 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Mogę Ci umyć topless ale nei wiem czy będziesz zzadowolony(no i czy będzie cię stać na mnie ) Edytowane 4 Października 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 scyzer kwa zepsułeś mi fantazje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek123 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Pozwólcie że przeciągnę wątek na poważne tory - korzystaliście może z myjni parowych? Nie chcę reklamować żadnej konkretnej firmy ale z ciekawości poklikałem po wyszukiwarce za myjnią topless motocyklową i doszedłem () właśnie do myjni parowych. W Łodzi jest kilka firm oferujących taką usługę, ciekawi mnie czy ktoś może wydać opinię z pierwszej ręki? 1 Cytuj KONTO DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 coraz bardziej mi się ten wątek podoba najpierw topless (Scyzer - już lepiej nic nie pisz ), a teraz łaźnie parowe (sauna ). 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 korzystaliście może z myjni parowych? kilka lat temu na parkingu podziemnym pod Silver Screenem była taka myjnia - nigdy nie myłem swojego motóra u nich, ale autka spod pary wyglądały jak z salonu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja tam się specjalnie nie bawię wbijam na BP tą samoobsługową, lanca i do przodu. Za 5 zł można spokojnie z woskiem moto objechać potem ściereczka przelot suszący i gotowe. Tyle tylko że trzeba umiejętnie nie pompować ciśnieniem po łożyskach, łańcuchach i do tłumików . Chociaż toples, piana, gąbeczka lekko przykrótkie dżinsy no chyba Cię rozumiem Jaquzie, byłbym wstanie przepłacić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Moje koleżanki mogą Wam umyć ;-) 2 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 oj mogą mogą... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wildeyed Opublikowano 5 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Taaaa ja już znam te myjnie toples. Dasz takiej maszynę i cholera potem 2 miechy naprawiasz:P http://youtu.be/Vt9HVFlZiDE 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dawałaś innej lasce moto do mycia topless? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Pomysł Jaroda jest zdecydowanie najciekawszy z wyżej wymienionych Raz oddałem moto do myjni... jedyny i ostatni. Woda była wszędzie, zastanawiałem się nawet czy do baku tez nie nalali, ma sa kra. Wiaderko, muzynia i lecimy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Pozwólcie że przeciągnę wątek na poważne tory - korzystaliście może z myjni parowych? Nie chcę reklamować żadnej konkretnej firmy ale z ciekawości poklikałem po wyszukiwarce za myjnią topless motocyklową i doszedłem ( ) właśnie do myjni parowych. W Łodzi jest kilka firm oferujących taką usługę, ciekawi mnie czy ktoś może wydać opinię z pierwszej ręki? Ostatnio moja siostra myła autko w myjni parowej zapłaciła chyba coś około 90 zł ( nowe auto więc jeszcze ją nosi ). I faktycznie jak kolega @pd napisał auto wyglądało jak z salonu ... Ciekawe jakie by były koszty umycia motocykla i czy coś by nie odpadło lub się stopiło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 90zł? Jak ja zobaczyłem 30zł to się złapałem za głowę, ale chętnie przetestuję na motocyklu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Poza tym auto to można umyć na parowej. Moto bym nie ryzykował. Za dużo połączeń elektrycznych na wierzchu, narażonych bezpośrednio na działanie pary... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wszystkim z ELW polecam myjnie Asfor na Rokicinskiej w Andrespolu. Za "pare groszy" myje tam transalpa cisnieniowo i jestem bardzo zadowolony. Auta tez myja naprawde porzadnie a nie tylko mydla i splukuja. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimes Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ja zawsze myję swoje moto pod wpływem impulsu ale zawsze robię to na takich samoobsługowych myjniach - jakoś mam do tego spore zaufanie a i też po kieszeni jakoś zbytnio nie uderza. Trzeba tylko uważać, żeby zbyt blisko dyszy nie podkładać i wszystko jest ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Podobno myjnia parowa nadaje się zarówno do czyszczenia nadwozia, jak również kół, kołpaków, felg aluminiowych, a także trudno dostępnych miejsc, takich jak progi, uszczelki zawiasy. Parą umyć można również silnik, gdyż sucha para nie jest w stanie uszkodzić układów elektronicznych. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Zapamiętać! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi