weeshnia Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witam. Poszukuje miejsca lub osoby, która wymieni okablowanie w moich koss porta pro. Co prawda wystarczy wymienić jacka ale chciałbym również wymienić kable na jakieś lepsze. Mam nadzieje również, że nie osiągnie to ceny słuchawek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Zobacz tutaj http://wireessence.com/ . Kiedyś szukałem w Łodzi ale bezskutecznie. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 koss porta pro mają dozywotnią gwarancję. Płacisz 40zł a oni Ci przysyłają nowe. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeshnia Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Zapłacę 40 zł i po paru miesiącach będzie to samo. Podczas dwuletniej darmowej gwarancji wymieniłem jacka chyba ze 3-4 razy. W Łodzi chyba będzie licho. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 I jak, znalazłeś coś w Łodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Co konkretnie dzialo sie z jackiem ze byl wymieniany ? Moze wystarczy jedynie o 5 cm skrocic kabel. moge Ci to machnac jak by co 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Co konkretnie dzialo sie z jackiem ze byl wymieniany ? Moze wystarczy jedynie o 5 cm skrocic kabel. moge Ci to machnac jak by co To ja się uśmiecham do Ciebie, u mnie jest problem z brakiem kompatybilności wtyczki (4 pin) z telefonem... Najlepiej to bym sobie zrobił przelotkę żeby nie psuć słuchawek (AKG 370). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi