weeshnia Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Piotrek, mam 25 lat i dopiero zaczynam a właściwie mam zamiar zacząć przygodę z motocyklami. Od zawsze chciałem i nie ma co już zwlekać. Dodam jeszcze, że póki co, po zrobieniu prawka chciałbym kupić f650gs (na dakara mnie chyba nie stać ) Dlatego fajnie jakby się znalazł jakiś posiadacz, coś powiadał i może dał się przymierzyć co u mnie jest kluczowe (200 cm wzrostu...). Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker94 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Cześć! 0 Cytuj "...a żyć możesz tylko dzięki temu za co mógłbyś umrzeć..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Powitać. Jeśli chodzi o BMW GS to kolega @Logan siedzi w grupie, która ogarnia temat. Może się z nimi umów co by się przysiąść, pogadać i dokładnie sobie zobaczyć 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeshnia Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dziękuję za informację 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Mając 200 cm zapomnij o GS 650. Szkoda Twojego czasu. To mały motocykl. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeshnia Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Szkoda, nawet Dakar nie wchodzi w grę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Nie miałem okazji jeździć na Dakarze (mam 190 cm), więc się nie wypowiem. Ale wysokość ma już całkiem niezłą. Nie wiem na czym Tobie zależy, ale KTM ma parę jednnocylindrowców dla wysokich. Jest jakiś XR i parę innych. Dla mnie ok 86 cm to minimalna wysokość siedzenia. Dla Ciebie komfortowe będzie pewnie troszkę więcej. Oczywiście zawsze można jeździć na jakimś karłowatym sporcie albo czoperze. Ale czemu się męczyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeshnia Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Nie zależy mi na jednym cylindrze. Od motocykla oczekuję frajdy i komfortu jazdy ( oczywiście biorąc pod uwagę mój wzrost liczę się z tym, ze nie będzie to super wygoda). Sportów raczej nie brałem pod uwagę, raczej naked, turystyki, enduro. A bmw jestem zauroczony od dawna ale wyższe modele są za drogie niestety. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wszystko zależy od tego gdzie i jak chcesz jeździć. Wygoda? Znów rzecz względna. Bo czym innym pojechać na lazurowe wybrzeże z kuframi, żoną i lokówką (tutaj Hayabusa może być świetnym wyborem. Zadziwiająco duży motocykl), a czym innym pojechać do Dushanbe offem. Do tego niezły będzie LC4, może XR, XT, TTR czy Husqa - sporo tego. Ze stajni BMW jest 650X. Natomiast jeśli nie wiesz czego chcesz to kupuj dowolny wysoki motocykl. Bo oczekiwania określisz jeżdżąc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeshnia Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Głównie jazda po mieście, co jakiś czas podróż między Włocławkiem a Łodzią no i jak już motor będzie to będę robił sobie jakieś wycieczki, z pasażerką i kuframi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Siemasz 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kufel Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Siemaneczko! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczak Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Lewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Siema 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Cześć 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi