Piotrek80 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Lece☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek80 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pogoda ma być dobra (chyba). Więc pewnie też polece. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 hmm chyba lepsza wyprawa niz na pobliskie skierniewice. a na dobra sprawe moze uda sie obskoczyc obie imprezy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 a znacie jakieś szczegóły? a znacie jakies szczegóły? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Co jest w Skierniewicach ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Co jest w Skierniewicach ? http://motocykle-lodz.pl/topic/8144-skierniewice-zako%C5%84czenie-sezonu-5102014/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ciekawa koncepcja ...wbić się na obie imprezy i zobaczyć jak organizacja wygląda;_) LwG:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitermen Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Marta, a Ty czasem nie org jakiegos zlotu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 kurde ciekawe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Marta, a Ty czasem nie org jakiegos zlotu? hehe zlot już był ;_) tak organizowałam, a raczej pomagałam w organizacji...:_) ale to jakiś miesiąc temu :-p w tą niedzielę do Częstochowy można by było skoczyć i potem do Skierniewic.. a dziś po 19. latam ;_) jak tylko wyrwę się z zajęć :_) pozdrowionka;_)) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Robert dzięki za informację o Skierniewicach, teraz mam dylemat gdzie jechać? Czy lecą jakieś cruisery na Częstochowę, jeśli tak to o której i z kąt ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) kurcze, pojechał bym, niestety nadal nie mam części do cebuli btw jedźcie sobie starą drogą > Łask> Buczek (droga 483) i do samej Cz-wy, jest kilka fajnych ładnych zawijańców po drodze i nie można narzekać na monotonię Edytowane 4 Października 2014 przez barteklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jak mi ktoś z córka zostanie, to pojadę, no chyba, że coś wykombinuję. Zakończenia sezonu są takie sobie. Na wiosnę to każdy spragniony latania, ekipa wtedy jest konkretna, zakończenie może być cichutkie. Skierniewice też to samo. Dylemat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jak mi ktoś z córka zostanie, to pojadę, no chyba, że coś wykombinuję. Zakończenia sezonu są takie sobie. Na wiosnę to każdy spragniony latania, ekipa wtedy jest konkretna, zakończenie może być cichutkie. Skierniewice też to samo. Dylemat. To może inny kierunek ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Skąd wyruszamy i o której?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Najlepszy Rzgów ok 11:30 jadąc z Łodzi https://goo.gl/maps/786l8 Następnie ekipa z ETM może dołączyć na zjeździe na Bełchatów ok. 12:00 https://goo.gl/maps/PGc6Y Najlepiej i najbliżej dla większości Stanio i ekipa z Niewiadowa https://goo.gl/maps/K6Yf7 Możemy się w Rokicinach spotkać przy kościele o 11:00 Następnie atak na Rzgów na 11:30 Chętni ? Jak coś proszę o info ile osób będzie jechało w grupie. Tak, żeby nikt nie był poszkodowany. Edytowane 5 Października 2014 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ja jestem chętny, gdzie dokładnie w Rzgowie. ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 plac 500 lecia. Jest w pierwszym linku mapa dojazdu z Łodzi Pare motocykli się szykuje. Zobaczymy ile co i jak Proponuję trasę zrobić z postojem przy zjeździe na Bełchatów. Może ktoś dołączy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Mam nadzieje ze trafie☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Z przyczyn niezależnych odpadam z wyjazdu na ustaloną godzinę. Nie będę miał córki z kim zostawić. Więc Częstochowa musi poczekać. Prawdopodobnie ok. 12-13 będę mógł gdzieś wyskoczyć. Jak pech to pech... a motonga już przygotowałem... :/ Edytowane 5 Października 2014 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Jest ktoś chętny. ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Hej! O 11.30 meldują się 2 motocykle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Co za ból, że jechać teraz nie mogę... Powodzenia życzę i szerokości ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Mam nadzieję, że jeżeli się chwilę (jakieś 15-20 minut) spóźnimy to poczekacie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi